Un retrat literari de la família més emblemàtica del món contemporani en una trama de conspiracions, assassinats, accidents i fets reals i inversemblants a parts iguals. Les vicissituds de la família Kennedy són el millor guió imaginable.

Arriben als Estats Units fugint de la fam a Irlanda i en quatre generacions arriben a la presidència del país. De sobte, JFK és assassinat a trets. Som en una superproducció que recull els temes de fons que ens fascinen des de la guerra de Troia: l’amor i la mort, la bellesa i la violència, el poder i la pàtria. La protagonitzen assassins obscurs, hereves calculadores, generals ambiciosos, mercenaris cubans, milionaris grecs, espies soviètics, mafiosos i cantants. Se succeeixen els magnicidis i els accidents d’avió, els adulteris i les amenaces de guerra, les conspiracions i les fatalitats.

Les seqüeles no es resolen, sinó que es multipliquen en subtrames plenes de tombarelles argumentals. Vicenç Pagès Jordà ens guia en unes vides que superen qualsevol ficció, i que instauren nous paradigmes en novel·les, sèries i pel·lícules.

Presentació a càrrec d'Alfons Martínez, regidor de cultura, M.Mercè Cuartiella, escriptora i Xènia Bussé, d'Edicions Navona.