Més de 35 il·lustradors, sorgits de l'Escola Joso, han retratat cinc edicions del Primavera Sound, des del 2014 al 2018, a través d'un còmic titulat «Primavera Graphic Sound» (Norma Editorial). L'editor de còmic europeu de Norma Editorial, Luis Martínez, explica, al web de l'editorial, que més de 35 il·lustradors han assistit al festival en aquest període per dibuixar, cadascú des del seu particular estil, concerts en viu.

El resultat són més de 100 il·lustracions de grups nacionals i internacionals amb l'objectiu que el lector percebi «què és sentir la música en directe a través del còmic». Al volum hi participen Salva Rubio i Alba Cardona que han creat un còmic amb una història d'amor.

En la història d'amor que es relata al còmic, el Toni i la Rachelle es troben al maig del 2014 al Parc del Fòrum en el marc del Primavera Sund. Ell és de Barcelona i no es perd cap edició, mentre que ella és holandesa i vol ser periodista musical. La seva història s'estendrà durant quatre anys del Primavera Sound.

Més enllà de la història d'amor, el volum recull també les il·lustracions de més de 30 dibuixants d'alguns dels concerts que es van dur a terme en aquestes cinc edicions. Segons l'editorial, el llibre recull «l'experiència gràfica de viure la música en directe».