Un exdirectiu de Telecinco, sobre Jorge Javier: "És brillant però es va creure Deu i va perdre la perspectiva"

Lamenta que Mediaset ha perdut el rumb i ho atribueix al fet que "no estan fent fitxatges, no hi ha cares noves"

Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier Vázquez / MEDIASET

Yotele

Baldomero Toscano, exdirectiu de Telecinco, carrega fort contra l'actual model que aplica el canal privat de Mediaset i algunes de les seves cares. Ho ha fet aprofitant el fracàs de 'Cuentos chinos', el nou i breu programa de Jorge Javier Vázquez, a qui Toscano descriu de la següent manera: "És brillant i treballador; en la meva època va presentar molts programes, no només 'Sálvame diario', que exigia la seva presència durant 4 hores diàries a la tele; ara bé, una altra cosa és la meva opinió sobre ell i els seus comportaments, que, de vegades, el que surt a la tele i està acostumat a dirigir-se a tants milions d'espectadors o d'oients es confón una mica, es creu Deu i perd la perspectiva del lloc on és".

Assegura que Jorge Javier Vázquez ha estat "molt ben pagat" i en destaca que "té un discurs, és llest, és ràpid per a la televisió i els mitjans de comunicació, uns valors impagables”. I reconeix que "durant moltíssims anys, ha estat el número u".

De cara al futur, i després de la patacada de 'Cuentos chinos', Toscano creu que Jorge Javier "es reinventarà perquè és molt intel·ligent i és un treballador incansable. Té gana. A la televisió, com a l'esport i a qualsevol activitat humana, tenir gana, en el bon sentit de la paraula, és un motor".

Sobre el rumb de la nova Mediaset i els seus diferents canvis en la programació de Telecinco diu que: “S'estan equivocant molt amb les coses que estan posant en marxa. I són molt cares per l'escàs resultat que donen".

"Telecinco és una cadena que, per alguna estranya raó que no arribo a entendre, s'ha desposicionat. Una televisió que era líder, de sobte, ha abandonat un camí de continguts per decisions de tipus editorial o per les decisions que siguin", assegura l'exdirectiu, I lamenta: "No estan fent fitxatges, no hi ha cares noves".