«Eufòria» obre el càsting per buscar les noves veus de la tercera temporada

La convocatòria «online» estarà oberta fins al 20 de novembre i enguany s’amplia la franja d’edat per presentar-se

Moment de la final de la segona edició d'Eufòria

Moment de la final de la segona edició d'Eufòria / TV3

Redacció

La nova edició d’Eufòria ja està en camí i el programa musical de TV3 ha obert el càsting per trobar les veus que formaran part de la tercera temporada. Aquelles persones que hi vulguin participar es poden inscriure fins al 20 de novembre a través de la convocatòria online. La crida està oberta a tot tipus de perfils, només cal inscriure’s a través d'un codi QR o accedint directament a la pàgina web del programa.

Com a novetat, aquest any s’ha ampliat la franja d’edat i des de la direcció de càsting s’estan buscant nous estils. Els càstings presencials per a aquesta nova edició del popular talent musical tindran lloc a finals d’aquest mes de novembre.

En paral·lel, un equip d'"Eufòria" recorre els carrers de Catalunya cercant veus que puguin participar en el càsting i difonent la convocatòria a tots els racons del territori. L'espectacle musical més gran de Catalunya torna amb més força que mai.

 Enguany, també destaquen noves fases a què s'hauran d'enfrontar els aspirants. Reptes mai vistos fins ara al programa i que posaran a prova la capacitat d'emocionar i connectar amb el públic de les futures estrelles. De moment, ja s'ha obert la fase online, que permet a qualsevol persona poder-se presentar al concurs.