El ballarí de Collbató Pol Soto torna a triomfar amb 'SloMo'.... aquest cop a Operación Triunfo

L'artista va tornar a formar part del cos de ball de l'icònic tema eurovisiu, aquesta vegada interpretat per la concursant del xou musical Ruslana

La concursant d'Operación Triunfo Ruslana i el ballarí Pol Soto durant l'actuació a la gala 5 del concurs musical

La concursant d'Operación Triunfo Ruslana i el ballarí Pol Soto durant l'actuació a la gala 5 del concurs musical / Operación Triunfo

Alba Díaz

Alba Díaz

Dos anys després de protagonitzar, juntament amb l'artista olesana Chanel Terrero, una de les actuacions més aclamades al festival d'Eurovisió 2022, el ballarí Pol Soto (Collbató, Baix Llobregat) ha tornat a sorprendre els espectadors ballant SloMo. Ara bé, en un escenari i amb una solista del tema diferents. Soto, que enguany forma part del cos de ball del concurs musical Operación Triunfo 2023, va ser un dels ballarins que dilluns va pujar a l'escenari del talent xou per a acompanyar Ruslana (la concursant més jove del concurs) en la interpretació del tema eurovisiu.

La reacció de Chanel

L'artista original del tema, Chanel Terrero, s'ha pronunciat a les xarxes socials respecte a l'actuació. "M'emociona veure com el treball dur i el talent fan brillar una actuació al talent xou de Prime Video" va escriure la cantant d'Olesa de Montserrat en una història a Instagram. En la publicació, Terrero no va mencionar el qui va ser el seu acompanyant sobre l'escenari de Torí a la final d'Eurovisió 2022, però sí que va dedicar unes paraules a la concursant d'OT: "Ruslana, amor meu, ho vas petar!" va sentenciar.

Per la seva banda, el ballarí de Collbató va publicar una breu piulada després de la seva aparició en l'actuació. "Ahir va ser una gala increïble" va escriure a X (abans Twitter), acompanyant la frase amb l'emoticona d'un cor.