HBO també pensa acabar amb els comptes compartits

La mesura es faria efectiva entre finals d’aquest 2024 i principis de l’any vinent

Marisa de Dios

Fa un any, Netflix va provocar un autèntic terratrèmol quan va anunciar que acabaria amb els comptes compartits, un ús molt estès entre els abonats a les plataformes per compartir despeses. Mesos després, Disney+ va avançar que seguiria el seu exemple i ara és HBO la que se suma a la tendència dels gegants de l’streaming per augmentar beneficis.

Així ho ha avançat Bloomberg al·ludint a les declaracions de JB Perrette, CEO i president de streaming i joc globals de Warner Bros. Discovery. L’esmentat mitjà concreta que aquesta mesura es començarà a aplicar a HBO a finals del 2024, però que no serà fins al 2025 quan s’implanti a nivell general. El que no és clar, però, és si utilitzarà el mateix sistema que Netflix. És a dir, si obligarà els seus abonats a establir la seva ubicació principal dels comptes a través de la connexió del dispositiu a una adreça IP. Tampoc se sap si la mesura es prendrà alhora a tots els països i es farà de forma progressiva.

La companyia, que fa uns mesos ja va apujar el preu de la subscripció, està en ple procés de reformulació amb la seva transformació a Max, encara pendent d’implantar-se a Espanya. L’aplicació unirà els continguts de HBO i Discovery, coneguda pels seus populars realities i documentals.