BERGA

Plaça Gernika. 17 h. Arribada de la Flama del Canigó portada pels Amics de la Flama. Després, recorregut per la ciutat a càrrec d´esportistes dels clubs locals Mountain Runners del Berguedà, JAB-Berga, Club Atlètic Berga i Club Esquí Berguedà.

Plaça de Sant Pere. 18 h, audició de sardanes amb la Cobla de l´Escola Municipal de Música de Berga i a les 18.30 h, rebuda de la Flama, encesa del peveter i lectura del manifest per l´entitat La Bauma dels Encantats. Després, diversos pobles de la comarca s´enduran el foc. Actuació dels gegants de La Bauma i l´Esbart Queralt.

Plaça Viladomat. 18 h, espectacle d´animació infantil Els contes del Bernat i la Bruna, amb la Companyia Quasipunt. A les 19.30 h, actuació musical amb el duet intercultural format per Andrii Lysenko i Quico Bertran i a les 22 h, foguera i ball de revetlla amb Joan Altarriba.

Castell de Sant Ferran. 20 h, sopar compartit, encesa de la foguera i ball folk.

CALAF

Plaça dels Arbres. A les 18h, coca i xocolata i a les 19h arribada de la flama del Canigó a càrrec de Bike Calaf i lectura del manifest. A les 20 h, espectacle a càrrec dels Diables de l´Alta Segarra i a les 20.30 h, cercavila amb el Cucarell, fins a l´exterior de la sala d´actes municipal.

Carrer del Mestre Giralt. A les 21h, sopar popular. Venda anticipada de tiquets a l´Ajuntament i al Punt d´Informació: 8 euros (el mateix dia, 10). 22.30 h, al carrer del Mestre Giralt, ball amb el grup Crystal. Seguidament, PD´s diabòlics amb música per a tothom.

CALDERS

Plaça Major. A les 21 h, encesa de la foguera i revetlla de Sant Joan amb sopar i música.

CASTELLCIR

Plaça de l'Era. A les 21 h, arribada de la Flama del Canigó i revetlla de Sant Joan.

CASTELLOLÍ

Plaça de les Escoles. A les 21.45h, rebuda de la Flama del Canigó i recorregut amb relleus per tot el poble i lectura del manifest. A continuació, darrera la llar d´infants, encesa de la foguera. 22.30 h, sopar a Cal Betes (20 euros). Música a càrrec de Lolipops.

IGUALADA

A l'Ateneu igualadí. De 21 a 3 h, sopar i festa a la pista de l'entitat i qui vulgui només festa també podrà apuntar-s'hi a partir de les 23 h. La festa l´amenitzaran els DJ´s de l´Acústic amb música dels 70, 80, 90 i de l´actualitat. També hi haurà un espai per als petits amb dos animadors al Jardí prohibit. Sopar: 20 euros; 15 euros els nens. Consultar menús a www.ateneuigualadi.cat. Tiquets a la secretaria de l´Ateneu (93 803 07 63). Per la festa sense sopar, 7 euros (inclou consumició).

MANRESA

Muralla de Sant Domènec. A les 17 h, rebuda de la Flama davant del Passeig i trasllat a la Plana de l´Om.

Plana de l'Om. A les 18.30h, ballada de sardanes amb la Cobla Súria.

Plaça Major. A les 19 h, xocolatada amb coca per als més menuts

Plana de l'Om. A les 20.15h, cercavila fins a la plaça Major, amb músics de carrer i la cobla bastonera Manrússia Van de Pal. 20.30 h. Encesa del peveter, lectura del missatge a càrrec de la Pubilla i l´Hereu de Manresa i actuació coral.

Plaça Major. A les 21h, inici de la Revetlla Infantil amb l'actuació de King Q Sham i encesa de la foguera quan es faci fosc.

Cal Gravat-Bufalvent. A les 22 h. Coca amb xocolata, a la plaça Joan Miró, i foguera a la plaça Josep Lluís Sert.

MOIÀ

Plaça del CAP de Moià. A les 19 h, arribada de la flama del Canigó portada per la colla de L´Estany i Collsuspina. Després, lectura del manifest i repartiment de la flama als pobles del Moianès.

Plaça Major. A les 22.30h, revetlla de Sant Joaon amb música i ball.

LA POBLA DE LILLET

Plaça de l'Ajuntament. A les 22h, arribada de la Flama del Canigó i la Senyera. Seguidament, lectura del Manifest, encesa de la Foguera i emplaçament de la Senyera al Pont Vell. Sardanes i coca i cava per a tothom.

SANTA MARIA D´OLÓ

Revetlla de la Plana A les 21 h, revetlla enmig de la natura amb sopar, festa i foc. Informació i reserves info@fundaciolaplana.org.

SANT JOAN DE VILATORRADA

Espai Plaça Major. A les 19 h, concert de l´Orquestra Selvatana.

Entrada del Poble. A les 20h, inici de la caravana de la flama del Canigó i foguera de Sant Joan, des de l´entrada del poble pel c. Manresa. Recorregut: c. Major, plaça de la Pau, c. del Pont, c. Vilaseca, c. Mercè Rodoreda i plaça de la Solidaritat. Després, lectura del manifest i encesa de la foguera a les 21.30 h, al davant de la plaça de la Solidaritat.

Espai Foguera. A les 21.45h, inici del cercatasques i del vilapinxo.

Espai Xemeneia. A les 23.30h, concert de rumba del grup local El Quinto Carajillo.

Espai Plaça Major. A les 24h, ball popular amb l´Orquestra Selvatana.

Espai Xemeneia. A la 1h, concert de La Banda del Coche Rojo. A les 3.30 h, actuació de Paco Pil.

SANT VICENÇ DE CASTELLET

Plaça de la Generalitat. A les 17.15, rebuda de la flama del Canigó i a les 19.45 h, sortida de la flama des del pla de les Vives.

Pont de Sant Vicenç. A les 20h, entrada de la flama pel pont de Sant Vicenç i cercavila fins a la plaça de l´Ajuntament. A les 20.45 h, rebuda de la flama, encesa del peveter i lectura del manifest.

Porxo de Cal Soler. A les 23.30h, revetlla amb els grups Star3 i The Bombardier. Entrada gratuÏta.

SÚRIA

A les 18.30 h, arribada de la Flama del Canigó, procedent de Manresa i portada per esportistes de la vila. Encesa del peveter al davant de la Casa de la Vila. Recorregut: carrer Ignasi Abadal, plaça Sant Joan, carrers Salvador Vancell i González Solesio, i avinguda de l'Ajuntament. 20.30 h. lectura del manifest. Actuacions dels Capgrossos, geganters i grallers del Gorg de l´Olla, colla castellera Salats, ball de cascavells amb el Tro Gros, i alumnes de l´Escola Municipal de Música amb la col·laboració de músics suriencs, davant la Casa de la Vila.

A les 21h, cercavila amb la Xaranga de l´Escola Municipal de Música i altres músics suriencs. Recorregut: avinguda de l´Ajuntament, carrers González Solesio, Domènec Quinquer, Magí Fàbrega, Sant Josep, Salvador Vancell i plaça de Sant Joan.

Plaça de Sant Joan. A les 21.30h, sopar popular de revetlla. Preu: 10 euros. Venda anticipada de tiquets: establiments Cansaladeria Cal Vila, Dos26 de Maria Jové i Rubik Espai Fitness. 23 h, encesa de la foguera i inici del concert de revetlla amb els grups Trifàsic (23 h), Séptimo A (1 h) i DJ Alexander Main (3 h).