Els iogurts artesans de la Granja Torre d´en Roca de Sallent i l´assortit de productes alimentaris d´Agrofresc ja han arribat al Sud de França i inicen un període d´expansió cap a la Catalunya Nord mitjançant una important campanya per a promoure els productes catalans i directes de la granja.

Els iogurts artesans de la Granja Torre d´en Roca, que s´elaboren en una de les masies més antigues de Catalunya exclusivament amb la llet fresca de les seves pròpies vaques, arriben per primer cop al mercat francès juntament amb els productes d´Agrofresc, la comercial que opera arreu del territori català i que ofereix productes d´alimentació directament del productor i naturals, de la qual són socis la sallentina Torre d´en Roca i la masia El Canadell de Santa Maria d´Oló.

La masia incia per primera vegada l´exportació dels seus productes en territori francès, la qual s´acompanya d´una potent campanya visual i comunicativa per a promoure el producte català i directament de la granja. Es preveu que aquest darrer trimestre de l´any, els productes La Torre i Agrofresc s´hagin incorporat en més de 10 grans superfícies franceses. S´estima que en aquesta primera fase, la xifra neta d´exportació superi el 8% de la facturació total anual.