La granja Torre d'en Roca de Sallent, que elabora els iogurts i postres artesanes La Torre, i la granja Parella de Sagàs han iniciat un projecte col·laboratiu per afrontar la crisi del sector lacti arran de l'eliminació de les quotes lleteres i la consegüent sobreproducció que ha enfonsat els preus. "Avui es paga la llet a 15 cèntims el litre, un preu que no cobreix ni l'alimentació de la vaca", apunten fonts de Torre d'en Roca. Un greu problema per a explotacions ramaderes com la granja Parella de Sagàs.

La necessitat de superar la crisi, en el cas de la granja berguedana, i l'oportunitat de millorar la infraestructura ramadera, en el cas de la sallentina, han dut les dues empreses a compartir un mateix projecte. Així, la granja de Sagàs ha rebut a les seves instal·lacions les 120 vaques de la granja sallentina (que s'afegeixen a la vuitantena de la berguedana) en una integració que preveu que l'empresa de Sagàs tingui cura del bestiar. La Torre d'en Roca manté la propietat de les vaques.

Segons fonts de l'empresa de Sallent, a la granja del Berguedà el bestiar gaudeix d'unes instal·lacions més àmplies (s'ha passat d'un cobert de 1.300 metres quadrats a un de 1.780 i amb una sala de munyir per a vint-i-vuit vaques), i alhora cada vaca disposa d'una dieta personalitzada en funció de les seves necessitats.