Vuit alumnes obtenen el certificat de professionalitat d’administració a l’ACEB

La meitat continuaran treballant a l’empresa on han fet el contracte de formació i aprenentatge

Les alumnes que han obtingut el certificat

Les alumnes que han obtingut el certificat / ACEB

Redacció

Vuit alumnes han finalitzat amb èxit el curs de Formació Professional Ocupacional Dual que ha impartit l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà (ACEB). Les joves han obtingut el certificat de professionalitat d’activitats administratives en la relació amb el client i ahir van recollir el títol en un acte que va tenir lloc a la seu de l’associació.

L’ACEB ha estat certificada pel Servei d’Ocupació de Catalunya per oferir aquest programa que vol millorar l’ocupabilitat dels joves de 16 a 29 anys mitjançant la formació dual, un certificat de professionalitat i un contracte de formació i aprenentatge durant un any. 

Les alumnes han rebut 450 hores de formació que han combinat amb 1.314 hores de jornada laboral i amb remuneració econòmica a vuit empreses del Berguedà, sòcies de l’ACEB que han participat al programa. De les vuit alumnes, quatre continuaran contractades a l’empresa on han realitzat aquestes pràctiques, i a més a més, en finalitzar aquest certificat totes rebran assessorament i acompanyament laboral durant tres mesos, a banda d’entrar a formar part de la borsa de treball de l’ACEB. 

El president de l’ACEB, Josep Maria Serarols, valora el programa com una «aposta» de l’ACEB per cobrir les necessitats laborals de les empreses sòcies i a la vegada, oferir noves oportunitats a joves a accedir al món laboral. 

Subscriu-te per seguir llegint