L’ACEB constitueix la seva nova junta directiva

La nova junta amplia la representativitat de subsectors empresarials com l’agroindustrial, el metall, la construcció, els petits autònoms, el comerç i el turisme

Un moment de la primera reunió de la nova junta, dilluns

Un moment de la primera reunió de la nova junta, dilluns / ACEB

Redacció

La nova junta de l'Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà es va constituir formalment dilluns, amb Josep Maria Serarols com a president torna de la patronal berguedana durant els propers quatre anys. En el procés electoral tancat recentment només es va presentar la candidatura de Serarols per dirigir l'entitat.

La llista proclamada està integrada per Josep Maria Serarols Ballús (BALLÚS, S.A.) com a president; Rosa Prat Serra (CLAU 21, SL) i Albert Vilardaga Mojal (CREATECH SOLUTIONS, SL) com a vicepresidents; Ramon Villaró Barniol (ENGINYPRO4, SL) com a secretari; i Anna Romera Ramos (GCTPLUS ETT, SL) com a tresorera. A més, formaran part de la junta com a vocals Laia Andreu Pejoan (CATEXPERIENCE, SL), Maria Costa Ferrer (MARIA COSTA FERRER), Miquel Cubillas Martínez (CUVIC BAGÀ INFORMÀTICA, SL), Lourdes Malé Riu (MOLLES MALÉ, SL), Xavier Orcajo Miquel (ALTIMIRA – ORCAJO, SCP), Gerard Orriols Parera (IDESOFTWARE CATALONIA, SL), Xavier Peralba Miguela (PERALBA, SA), Marta Prat Galitó (INDÚSTRIA AVÍCOLA DEL BERGUEDÀ, SL) i Joan Sistach Soler (SISTACH, SA).

El 5 de juny es va constituir la junta electoral que va validar la candidatura presentada i els corresponents avals necessaris per poder optar a l’elecció. Com a única candidatura presentada es va proclamar la candidatura i aquest dilluns es va formalitzar aquest tràmit constituint oficialment la candidatura amb la presa de possessió i realitzant ja una primera reunió de treball.

La nova junta combina continuïtat, amb persones que ja han format part de la junta 2019-2023, amb cares renovades de persones que s’incorporen a l’equip, tot ampliant la representativitat de subsectors empresarials com l’agroindustrial, del metall, de la construcció, de petits autònoms, de comerç i de turisme. La voluntat de la nova junta és "continuar treballant amb els projectes ja iniciats per la patronal durant els darrers quatre anys com la Visió ACEB i la reactivació econòmica", expliquen fonts de l'entitat, que remet a projectes com l'impuls de noves fases del polígon d’Olvan, l'associació dels PAE de l’eix del LLobregat marca “Berguedà Industrial", l’enfortiment de les comissions de treball ACEB Suma, Firhàbitat, Taula d’Infraestructures; i alhora "continuar en pro d’una verdadera col·laboració público privada en l’esfera del món econòmic, molt especialment en el repensament de l’ADB". L’associació, asseguren fonts de la mateix, continuarà formant part i tenint representació a les diverses entitats econòmiques i agents socials com Foment de Treball, la Patronal Metal·lúrgica de la Catalunya Central o l’associació Leader, entre d’altres.

El renovat president de l’ACEB, Josep Maria Serarols, ha assegurat que continuaran "la feina iniciada dels darrers anys fent que la patronal tingui pes en les decisions pel futur del Berguedà". Serarols va voler agrair a les noves persones que entren a formar part de l’equip i a les que continuen, així com també a les que han treballat per la patronal durant el darrer mandat i ja no continuen, com Xavier Gual, Joan Martín, Josep Gonzàlez i Núria Cinca. 

Subscriu-te per seguir llegint