Caprabo amplia presència a la Cerdanya amb l'obertura d’un supermercat a Puigcerdà

El nou supermercat té 200 m² de superfície comercial i dona ocupació a 6 persones

Caprabo ha obert al número 10 de l'Avinguda dels Pirineus

Caprabo ha obert al número 10 de l'Avinguda dels Pirineus / Caprabo

Carles Blaya

Carles Blaya

Caprabo ha inaugurat avui un supermercat a Puigcerdà, una nova botiga franquiciada situada a l'Avinguda dels Pirineus, 10. L'establiment té 200m2 de superfície comercial i dona ocupació a 6 persones. El supermercat ofereix un ampli horari d'obertura, que contempla tots els dies de la setmana des de les 09:00h fins a les 21:30h, i disposa de servei de lliurament a domicili.

Aquesta obertura forma part del pla d'expansió de Caprabo, que preveu enguany una vintena de nous establiments comercials a diferents zones de Catalunya. Caprabo pretén, amb la seva xarxa de supermercats, "reforçar els valors tradicionals del comerç de proximitat i apostar per elements de valor afegit característics del model de nova generació". Així, als seus establiments vol apostar per "la salut, productes frescos i de proximitat, la varietat d'assortiment, l'estalvi personalitzat i la innovació". A més, busca l'eficiència energètica amb mesures per a la reducció del consum d'energia. També impulsa descomptes personalitzats que el client pot activar a través de l'APP i articulats a través del seu programa de fidelització i la Targeta Client Caprabo.

La cadena nascuda a Barcelona el 1959 té una xarxa d’uns 300 supermercats repartits per tot Catalunya i compta amb més de 6.000 persones.