Així pots accedir a cursos gratuïts per a enginyers a Manresa

El Col·legi d'Enginyers (CETIM) ofereix un gran ventall d'activitats formatives i cursos per estar sempre actualitzat i preparat pel món laboral

Formar-se és vital per exercir amb garanties

Formar-se és vital per exercir amb garanties / Freepik

Redacció

Per tenir èxit al món laboral, és indispensable estar sempre actualitzat, conèixer les eines més eficients per treballar i no desconnectar per tal d’estar preparat per qualsevol tasca que ens puguin requerir. En el cas dels enginyers, aquesta afirmació pren encara més importància, ja que han d’estar formats i preparats per treballar amb noves tecnologies, noves normatives o lleis, per exemple. És per això que, des del Col·legi d’Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de la Catalunya Central (CETIM), posen a disposició dels col·legiats un ampli ventall d’activitats i cursos formatius perquè puguin seguir formant-se durant tota la seva vida laboral.

A través de la pàgina web del col·legi, els professionals trobaran les activitats disponibles en cada moment, que poden anar des de cursos sobre diverses matèries, com l’ús de noves tecnologies com la Intel·ligència Artificial, fins a trobades professionals o webinars de varies especialitats.

El CETIM ofereix aquestes oportunitats formatives de forma gratuïta o per un preu reduït pels col·legiats, fet que permet un accés més fàcil a l’oferta formativa. El col·legi organitza aquests cursos i activitats d’acord amb la Llei 7/2006, que estipula que els col·legis professionals han d’organitzar de manera permanent activitats formatives d’actualització professional. D’altra banda, els professionals tenen el dret i el deure de seguir una formació continua per satisfer el deure d’actuar sempre segons les normes i tècniques pròpies del coneixement de la professió.

Al portal web, els interessats podran accedir a tota la informació que necessiten sobre l’activitat triada, des de la duració, fins on s’impartirà o es realitzarà, el preu i una descripció sobre el contingut i el que hauran de fer. La oferta formativa assequible és un dels grans beneficis que el CETIM ofereix als seus col·legiats per garantir que encaren la seva vida laboral amb plenes garanties d’èxit i amb totes les eines necessàries per créixer professionalment.

Cal recordar que col·legiar-se és obligatori, segons dicta la Llei 7/2006, per exercir professionalment en l’àmbit industrial i que, per tant, si no ho estàs, podries estar treballant de forma irregular. Col·legiar-se és molt fàcil. Només cal haver acabat els estudis i estar en possessió del títol universitari referit als estatuts del col·legi. Un cop fet, el professional pot gaudir de tots els avantatges d’estar col·legiat.