El Sopar del Centenari de Llobet acull 330 persones en solidaritat amb l’atenció infantil i juvenil d’Althaia

El sopar solidari a la Rectoria Godmar de Callús d'aquest dijous rep el suport d’una cinquantena d’empreses i institucions

Ignasi Llobet en el Sopar del Centenari de Llobet en solidaritat amb l’atenció infantil i juvenil d’Althaia

Ignasi Llobet en el Sopar del Centenari de Llobet en solidaritat amb l’atenció infantil i juvenil d’Althaia / Grup Llobet

Redacció

Més de 330 persones van participar aquest dijous en el Sopar del Centenari de Llobet en solidaritat amb l’atenció infantil i juvenil d’Althaia, que va tenir lloc a la Rectoria Godmar de Callús, que va cedir l’espai. 

Una setantena d’empreses i institucions van donar suport a la iniciativa. Els convidats van fer una donació de 100 euros per cobert, mentre que diferents organitzacions van contribuir amb 1.000 euros per cada taula reservada, a més d’altres patrocinis i aportacions en espècie. La Fundació Althaia, per la seva banda, va compartir amb tots els assistents el seu projecte de participació i mecenatge per millorar les àrees d’atenció a infants i joves. L’objectiu és renovar els espais perquè ajudin a transformar l’atenció pediàtrica, adaptant-la als nous models assistencials, i aconseguir que el pas dels infants per l’hospital sigui una experiència de coneixement i creixement.

El projecte inclou diferents actuacions, com la remodelació de la Unitat d’Hospitalització de Pediatria, l’escola i l’hospital de dia així com la reestructuració de la Unitat de Neonatologia.

El director general de Grup Llobet, Ignasi Llobet, va fer el parlament de benvinguda als comensals en un acte emmarcat en la celebració del seu centenari de ls supermercats. En la seva intervenció Llobet va parlar de «llegat» en un doble sentit: el que vol deixar als seus fills i la contribució de la seva empresa per construir un món millor.

L’esdeveniment va tenir l’assistència d’una representació de professionals de la Fundació Althaia encapçalada pel president del Patronat i alcalde de Manresa, Marc Aloy.

En aquest mateix acte, Althaia va lliurar al Grup Llobet un reconeixement com a “Amic d’Althaia” pel seu compromís i implicació en els projectes de mecenatge de la institució. El va recollir el mateix Ignasi Llobet.