La seu del Cateb de Manresa inicia la campanya “Descobreix els motius per col·legiar-se”

La delegació del col·legi al Bages, el Berguedà i l’Anoia dona servei a més de 250 arquitectes tècnics

 

Seu de la delegació del Cateb a Manresa

Seu de la delegació del Cateb a Manresa / Arxiu/Cateb

Redacció

La seu del Cateb (Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona) del Bages, el Berguedà i l’Anoia, situada a la Plana de l'Om de Manresa, ha iniciat una campanya per arribar a tots els arquitectes tècnics de la zona, "professionals que trobaran en el Cateb els serveis que els ajudaran en el seu desenvolupament laboral", informen fonts del Cateb. La delegació del Bages, el Berguedà i l’Anoia aplega més de 250 membres col·legiats, una xifra que suposa gairebé un 4% del total de 6.500 arquitectes tècnics col·legiats a tot Catalunya.

L’objectiu de la campanya “Descobreix els motius per col·legiar-se” és arribar a tots els professionals desplegats arreu del país, ja que es tracta d'una professió que està regulada per llei. Per aquest motiu la col·legiació és imprescindible per poder exercir. La campanya vol fer visibles els avantatges dels serveis i propostes del Col·legi i de totes les delegacions territorials.

Els interessats trobaran la informació de la campanya al web que el Cateb ha habilitat (https://documents.cateb.cat/Web/landings/collegiacio/index.html) o bé de forma presencial a la seu del Cateb de Manresa.

Una professió en constant creixement

Davant del creixement constant d’arquitectes tècnics al mercat laboral, la delegada de la seu del Cateb del Bages, el Berguedà i l’Anoia, Conxita Pladellorens Fillol, afirma que “la campanya col·legial busca ser un suport a tots els professionals del sector i on puguin conèixer els avantatges i les virtuts de ser col·legiat. Som un col·lectiu nombrós, també a la zona del Bages, el Berguedà i l’Anoia, i anar tots plegats encara ens farà ser més forts per poder resoldre les necessitats actuals que té una professió d’influència a la societat com és la nostra”.