El Consell Comarcal del Bages contracta 25 persones per 12 mesos

L’oferta de treball de suport administratiu s’inclou dins el marc del programa Treball i Formació

Participants en Treball i Formació

Participants en Treball i Formació / CCB

Redacció

El Consell Comarcal del Bages ha donat el tret de sortida al Programa Treball i Formació 2023 que permet la contractació de 25 persones durant els pròxims dotze mesos per donar suport a tasques administratives. El perfil de persones que s’incorporen al mercat laboral respon a persones amb dificultats de trobar feina i que ara treballaran fent tasques administratives a 21 ajuntaments de la comarca i també al mateix Consell.

El vicepresident segon de l’àmbit de Desenvolupament Territorial del Consell Comarcal del Bages, Eduard Mata Riu, destaca la importància d’un programa que suposa una oportunitat per a «persones sense feina i que no perceben cap prestació, persones perceptores de la Renda Garantida de Ciutadania, dones en situació d’atur, persones més grans de 52 anys sense feina i persones trans». Mata va participar en l’acte de presentació del programa, celebrat al Casal de les Escodines de Manresa.

El programa inclou sessions d’orientació i tutories individuals i grupals mensuals per facilitar l’adaptació al lloc de treball i el reforç de competències. En paral·lel, també es preveu una formació de 80 hores en horari laboral per aprendre a parlar en públic i també de sensibilització pel que fa a la igualtat d’oportunitats.