Redueix la factura del gas amb els consells de Repsol

El preu de la bombona de butà ha pujat 71 cèntims

Estalvia durant l'hivern

Estalvia durant l'hivern / @ ArthurHidden

Ara sí que podem dir oficialment que ha arribat la tardor i que, tenim molt a prop l'hivern. Les baixes temperatures ens ho han fet saber. Ja fa unes setmanes que hem tret les jaquetes, plumífers i nòrdics perquè el fred es fa notar, però, saps com estalviar en la factura del gas

Durant aquestes dues estacions, sabem que necessitem la calefacció per mantenir la casa a una temperatura òptima i aigua calenta per poder-nos dutxar i fregar els plats. Però, això pot fer que la nostra factura de gas s'enlairi, fent-nos passar un Nadal amarg. Així doncs, avui, us deixem uns consells de Repsol per estalviar amb la bombona de butà.

Com fer un bon ús de la bombona de butà per estalviar

Com fer un bon ús de la bombona de butà per estalviar / Repsol

El preu de la bombona de butà ha pujat 71 cèntims. Això, sol succeir quan arriba la tardor-hivern, ja que el seu ús és necessari per viure i les companyies de gas se n'aprofiten. Per tal de poder utilitzar el butà sense que ens arribi una gran factura, Repsol ens deixa aquests consells.

Els consells de Repsol per estalviar

  • Tanca la clau de subministrament quan no necessitis aigua calenta o fer ús de la calefacció
  • Col·loca la bombona lluny de zones caloroses
  • Fixa't en el color del foc: si la flama té un to blavós, la combustió serà perfecte. Però si la flama és ataronjada o vermellosa, compte, perquè tindràs una mala combustió.