Vols estalviar fins a 18 euros en el dipòsit del vehicle?

Et donem les eines i els trucs perquè sàpigues on anar i com estar al dia sobre l'actualitat del combustible

Estalvia a l'hora de posar benzina

Estalvia a l'hora de posar benzina / @ prostooleh

El passat mes de setembre la benzina va arribar als seus màxims històrics d'aquest 2023 i això no és gens positiu perquè hi ha moltíssimes persones que utilitzen el transport públic, privat o comercial. Si el preu no para d'incrementar-se, arribarà un moment en què les mercaderies no arribaran als establiments o s'apujaran el preu dels productes, el transport públic apujarà els seus preus per poder fer-li front i nosaltres, haurem d'optar per deixar el vehicle aparcat. En aquest article us ensenyarem un truc perquè pugueu estalviar fins a 18 euros per dipòsit, sense que afecti la pujada dels preus d'una forma tan representativa.

La benzina estava a 1,760 euros a data 25 de setembre segons les dades de l'Expansión, la xifra més alta fins al moment

Els experts apunten que, la previsió pels pròxims mesos serà que la benzina seguirà el seu ritme creixent. Amb aquestes declaracions i des de fa ja uns mesos, molts usuaris han decidit deixar de banda la seva benzinera de confiança per acudir a les benzineres "low-cost" i d'aquesta manera, estalviar-se fins a 18 euros per dipòsit.

Com trobar la millor benzinera

Si el que busques és un bon preu i que estigui propera al teu lloc de residència o de feina, és tan senzill com buscar per Internet. Des d'allà, podràs trobar les benzineres més properes amb els preus actualitzats diàriament. Un estudi de l'Associació Nacional d'Estacions de Servei Automàtiques ha demostrat que la diferència entre les benzineres, inclús de la mateixa zona, pot arribar als 18 euros. Per això, donar una ullada a Internet quan ens queda poc combustible, és el més aconsellable.

Les benzineres "low-cost" estan de moda

Tot i que, fa uns anys, moltes persones eren reticents a acudir-hi, cada vegada són més els usuaris que les busquen i hi acudeixen. Els preus són molt més baixos que les de renom i solen estar ubicades a tot el territori nacional. Però, el combustible és igual de bo que el de les benzineres de renom? O farem malbé el cotxe si fem provisió en una benzinera "low-cost"? Aquesta és una pregunta que molts usuaris es fan, però els experts del sector desmenteixen aquest mite, donant com a vàlid el combustible que s'adquireix en dites benzineres.