L'osonenca Elausa Electronics rep el 44è Premi Guillem Catà dels Enginyers Industrials

El guardó reconeix "l'excel·lència en el disseny i la fabricació de sistemes electrònics per al sector industrial" de l'empresa

Elausa Electronics va rebre el premi dels enginyers industrials

Elausa Electronics va rebre el premi dels enginyers industrials / EIC

Redacció

La sala Sert de l'edifici del Sucre de Vic va acollir dijous al vespre l'acte de lliurament del 44è Premi Guillem Catà dels Enginyers Industrials de la Catalunya Central, que ha estat per a l'osonenca Elausa Electronics, S.L. de Vic. Concretament, el premi és per a l’equip tècnic "per la seva excel·lència en el disseny i la fabricació de sistemes electrònics per al sector industrial", segons el veredicte del jurat.

Va donar la benvinguda a l'acte el president de la Demarcació de la Catalunya Central del col·legi, Salvador Arqué, i seguidament es va fer la lectura del veredicte per part del secretari del jurat, Jordi Giralt. El director general de l'empresa, Josep Barceló, el director tècnic d’Electrònica, Agustí Rifà, i el director d’Operacions de l'osonenca, Jesús Torralvo, , van ser els encarregats de recollir el premi, que va ser lliurat pel president de la Demarcació, Salvador Arqué.

L’acte va aplegar un centenar de persones, entre les quals la delegada del Govern a la Catalunya Central, Montse Barniol; la regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament de Vic, Ester Coma; la presidenta de l’Associació dels Enginyers Industrials de Catalunya, Maria Salamero; la directora del departament d’Empresa i Treball, dels Serveis Territorials a la Catalunya Central, Maria Teresa Clotet; i presidents de les demarcacions dels Enginyers Industrials de Catalunya, a més de la presidenta de la Cambra de Comerç de Manresa, Silvia Gratacós, i el representant de la Cambra de Comerç a Osona, Jordi Vidal.

En acabar l’acte, tots els assistents van poder gaudir d’un aperitiu.