"Premis Etalentum Manresa" a les millors polítiques de Recursos Humans de la comarca

Oliva Torras Grup, Conserves Ferrer i Construccions 360+, les empreses premiades

Premios Etalentum

Premios Etalentum / Etalentum

Pepa Caballero

Oliva Torras Grup, Conserves Ferrer i Construccions 360+ han estat les empreses guanyadores dels `Premis etalentum Manresa´ , una iniciativa de l´empresa de selecció de personal etalentum que reconeix a aquelles organitzacions del Bages que practiquen millors polítiques de recursos humans. Els Premis tenen caràcter local i es celebren a diferents ciutats del país guardonant a les empreses de cadascuna de les àrees geogràfiques.

Premios Etalentum

Premios Etalentum / Etalentum

Un comitè d´experts, en el que va participar l´Ajuntament de Manresa, la Generalitat de Catalunya, la UManresa-FUB, l'Associació de Joves Empresaris de Catalunya, el Rotary Club Manresa-Bages i el Banc de Sabadell, va fer una primera selecció de 24 empreses de Manresa i el seu entorn, però van ser les persones que treballen i viuen a la comarca, mitjançant una enquesta, les que van votar les diferents candidatures.

Per als cofundadors d’etalentum, Jaume Alemany i David Boixader, la creació d’aquests premis té com objectiu “reconèixer la feina de moltes empreses en la gestió del seu capital humà, ja que sovint no és suficientment valorada”.

Premios Etalentum

Premios Etalentum / Etalentum

Les altres empreses candidates al Bages han estat Ausa Center, Masats, Tous, Maxion Wheels, A Raymond Tecniacero, Avinent, Constructora del Cardoner , UVE Solutions, Celler Abadal, Cots i Claret, Texpol, Som Prevenció, Thor Especialidades, Inoxforma, Funderia Condals, Ingimec, Kouten, Tekniatest Solutions, LC Laser, Domini Ambiental y Condimentos Sancan.

Per la gerent d´etalentum Manresa, Marta Marín, “sentim que totes les empreses candidates son guanyadores perquè son un exemple de la qualitat del teixit empresarial i del talent que tenim a la comarca”.

Premios Etalentum

Premios Etalentum / Etalentum

El Premi d’Honor ha recaigut en l´empresari Sebastià Catllà, president en diferents períodes de la Cambra de Comerç de Manresa i de la Patronal Metal·lúrgica de Bages i soci fundador de Oliva Torras. Aquest guardó es l’únic que és escollit directament pel comitè d´experts.

Els premis han valorat que les empreses treballin en aspectes com la promoció del talent intern i extern, el nivell de compromís amb els treballadors, la creació d’oportunitats per a la formació i el desenvolupament professional, i l´aplicació de polítiques de conciliació, integració, gènere i salut, així com les bones polítiques de comunicació interna i de transparència.

Els guardons han estat lliurats en un acte que ha estat presidit per l´Alcalde de Manresa, Marc Aloy, i en el que també ha participat la Delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Montserrat Barniol, entre d´altres representants del món empresarial del Bages.

Etalentum es una empresa de selecció de personal que centra la seva activitat en la selecció de càrrecs intermedis, directius i perfils altament especialitzats, i que té com valor diferencial la seva aposta per la proximitat i la tecnologia. El grup té 36 oficines a tota Espanya, porta a terme 1.200 processos de selecció a l’any i disposa d'una plataforma de candidats pròpia formada actualment per més de 200.000 persones.