Descobreix les millors plantes d'interior per decorar casa teva aquesta tardor

Les plantes d'interior no només tenen una funció estètica, ja que són capaces de purificar l'aire i eliminar les substàncies tòxiques

Plantes d'interior a Garden AMPANS

Plantes d'interior a Garden AMPANS / GARDEN

Redacció

És habitual tenir plantes a l’interior de casa per decorar els espais i donar un toc de color i natura a la llar. Tot i això, les plantes d’interior són molt més que una decoració: els seus beneficis van més enllà de les seves virtuts estètiques. De fet, entre d’altres, esdevenen un aromatitzant natural, que desprèn un perfum suau i deixa sensació de net. A més, purifiquen l’aire interior i ajuden a eliminar les substàncies nocives de l’aire. 

Hi ha moltes opcions de plantes d’interior, tothom pot trobar la millor segons les característiques de casa seva o el temps que li pugui dedicar. Aquests són alguns exemples:

  • Falguera: És una de les plantes més populars, pel seu alt poder decoratiu i encaixa a tots els racons de casa. La falguera no ha de rebre llum del sol de forma directa i necessita humitat constant. No cal estar-ne pendent cada dia, però tampoc s’ha de descuidar: fes-hi un cop d’ull totes les setmanes.
gsgsag

Falguera / Freepik

  • Cactus: És una de les plantes més fàcils de cuidar perquè precisen d’un rec molt moderat, adaptant, això sí, la quantitat d’aigua a l’estació de l’any. Un dels grans avantatges és la diversitat d’espècies i formes que presenten i podem triar.
  • Espasa de Sant Jordi: També coneguda com sansevieria, la seva forma recorda a una espasa i aporta un caràcter especial a l’interior. És una planta molt fàcil de cuidar perquè s’adapta a tot tipus d’ambients.
como cuidar la sansevieria 30779 orig

Espasa de Sant Jordi / Freepik

  • Palmera d’interior: Aquesta versió en miniatura de les palmeres d’exterior és una de les opcions més decoratives i més beneficioses per la salut. És capaç de netejar gairebé totes les substàncies tòxiques de l’aire. Per cuidar-la: necessita força humitat i pot viure amb poca llum.

Hem de tenir en compte que, amb el pas de l'estiu a la tardor i, per tant, a una estació més freda i humida i amb menys llum, la forma de cuidar les plantes canvia, també en el cas de les d'interior. En aquest sentit, les plantes necessitaran menys aigua respecte a l'estiu, però també s'haurà d'intentar buscar més llum. A la tardor floreixen plantes com els rosers pitiminí o els crisantems, també aptes per l'interior de la llar.

Assessora’t a Garden AMPANS

Ubicat a la carretera de Manresa a Santpedor, el seu equip t’assessorarà amb expertesa i confiança. A més, els clients del Garden AMPANS contribueixen al projecte sociolaboral d’aquesta entitat, que acompanya a les persones amb discapacitat intel·lectual i en situació de vulnerabilitat a fer realitat el seu projecte de vida. És el teu Garden, vés-hi!

GARDEN AMPANS

gardenampansmanresa.com

Carretera de Manresa a Santpedor km 4,4

93 827 28 82