Resulta evident que un dels factors clau al fer el càsting per ''50 sombras de Grey'' residia en que hi hagués química entre els protagonistes . Es a dir, les audicions no nomes es fixaven en que l'actor o actriu encaixessin amb el perfil de Christian Grey i Anastasia Steele.

Segons ha publicat Comingsoon, els directors del càsting han d'haver fet un bon treball, ja que la química entre tots dos actors s'olora en el set de rodatge. El productor Michael De Luca va senyalar que ''la química és palpable, sincerament s'agraden. Estan gaudint de la història i la història és molt poderosa''.

Tot apunta que alguns costums de Christian han calat en l'actor, ja que es va mostrar molt protector amb Dakota. Segons fonts del mitjà, Dakota Johnson ''és molt amigable i parla molt amb tothom. Jamie es queda amb si mateix i no parla molt''. L'actor tenia por que Dakota es distragués molt amb la gent: ''Ell és molt agradable, però els demana si la poden deixar-la tranquil·la.

Algunes crítiques no han sigut molt bones per a la parella de ''50 sombras de Grey''. En una presentació a Vancouver, un dels assistents va ressaltar en una injusta crítica que ''Dakota no és suficientment sexy. Ana necessita ser innocent, no un fregall. Volen una seqüela, així que tenen que ser perfectes".

Una font de Universal Studios va respondre ràpidament a aquest comentari defensant que ''ningú hauria de qüestionar el calor o la intensitat'' dels seus actors. Una altra font va respondre que el material presentat no estava acabat: ''Segueixen editant. Estan contents amb la manera en que s'està desenvolupant les coses".

Les entrades per veure la pel·lícula ja estan a la venta, des de el passat 25 de desembre. La gran expectació que ha creat la adaptació al cine del best-seller ha convertit el tràiler ''50 sombras de Grey'' en el més vist del 2014.