Després d'un inici de temporada bastant irregular, el pilot manresà Toni Elias va obtenir ahir la millor classificació d'enguany en uns entrenaments de superbikes en acabar en quart lloc a la jornada prèvia del GP de Malàisia, amb un temps de 2:03.160. El pilot de l'equip Red Devils va afrontar la superpole 2 amb els deu pilots més ràpids de la classificació combinada dels tres primers entrenaments lliures del cap de setmana. Partint des de la cinquena posició, Elías va anar abaixant progressivament els seus temps fins que, a la segona fase de l'entrenament cronometrat, ja amb el pneumàtic tou, es va situar en la tercera posició.

Als segons finals d'una asfixiant sessió marcada per la calor i l'alta humitat, el pilot manresà va ser desplaçat al quart lloc pel corredor italià David Guigliano. El bagenc partirà avui des de la segona fila de la graella de sortida en les dues curses, just al darrere de Sylvain Guintoli, autor de la superpole i de qui el va separar poc més d'una dècima (a 0,158).

Elias disputarà avui la primera cursa del Gran Premi de Malàisia a les 7.30 h del matí hora peninsular mentre que la sortida de la segona mànega serà a les 10.30 h. Un cop acabada la sessió d'entrenaments, es mostrava satisfet per la seva classificació i espera fer-ho bé en les curses d'avui. "Tenim un ritme bo i podem fer una bona cursa, però Guintoli està molt fort i per això hem d'estar ben atents en tot moment".