HOQUEI PATINS / OK LLIGA FEMENINA

Gran victòria de l'Igualada Femení Grupo Guzmán en la lluita per la permanència

Angrill, De Sivatte i Balcells en dues ocasions materialitzen els gols que donen oxigen al conjunt anoienc a Cerdanyola

La porteria igualadina va estar ben protegida

La porteria igualadina va estar ben protegida / IGUALADA FEMENÍ

Redacció

CERDANYOLA CH-IGUALADA FEMENÍ, 2-4

Cerdanyola HC Feníe Energía: Suros, Ferron, Solé, Valverde i Castro -cinc inicial-, Carranza, Crespo, Carrion, Martín i Rubio.

Igualada Femení Grupo Guzmán: Navarrete, Miret, Mas, Herrera, De Sivatte -cinc inicial-, Batlle, Angrill, Bricollé, Balcells i Claramunt.

Àrbitre: Oliver de Esteban.

Gols: 1-0 Solé, min 2. 1-1 Angrill, min 13. 2-1 Solé, min 14. 2-2 De Sivatte, min 18. 2-3 Balcells, min 35. 2-4 Balcells, min 41.

Triomf de molt mèrit de l’Igualada Femení davant un rival directe en la pugna per la permanència. Tot i que el Cerdanyola es va avançar en dues ocasions, les anoienques no li van perdre el pols al partit i en la segona part van ser superiors amb dos gols de Gina Balcells que van ser decisius.

La situació de les igualadines és complicada i el partit d’aquest migdia es presentava com una excel·lent oportunitat per apropar-se al Cerdanyola, quart per la cua, un lloc per sobre del Grupo Guzmán. Solé ha posat les locals per davant en dues ocasions, primer amb un contracop i després transformant una falta directe per targeta blava a Herrera. Entremig, Angrill ha empatat momentàniament també en convertir una falta per blava a Castro. Abans del descans, De Sivatte ha tornat a equilibrar el marcador en els millors minuts de les igualadines.

Tot estava obert de cara a la segona part. L’Igualada ha posat setge a la porteria vallesana, i Balcells en una acció desafortunada per les locals i, posteriorment, en una bona acció individual, ha fet pujar el 2-4 a l’electrònic que dona oxigen a les jugadores de la capital de l’Anoia. D’aquí a quinze dies es reprendrà la lliga amb un Igualada-Mataró.