L'Igualada guanya i torna a dependre d'ell mateix per salvar-se (77-73)

Els anoiencs van necessitar una pròrroga per segellar un triomf que els dona oxigen i esperança

El triomf reforça la moral i expectatives de l'equip

El triomf reforça la moral i expectatives de l'equip / ARXIU/ALEX GUERRERO

Redacció

El CB Igualada va aconseguir un important triomf per 77-73 davant l'Es Castell que els permet tornar a dependre d'ells mateixos per a salvar-se. Els de l'Anoia castiguen la derrota de l'Esparreguera i firmen una patida victòria a la pròrroga que els deixa a la dotzena posició quan resten dues jornades. Els locals van estar a punt de llançar el partit en unes darreres possessions plenes de despropòsits, però finalment van ser capaços de segellar el triomf.

MONBUS CB IGUALADA SMA: Bernadí 17, Benito 4, Fons 17, Balta 4, Tejero 20 –cinc inicial– Enrich, Burgès 4, Sala 5, Dagà, Balsells, Farres 3, Germa 3.

PINTA B CB ES CASTELL: Barrasa 4, Bagou 5, Bulfoni 19, Torres 21, Gomez 3 –cinc inicial– Llufriu 4, Saganin 7, Cepeda 2, Hernandez 2, Fredes 6.

ÀRBITRES: Juan Carlos Mesias i Xenia Esteve.

PARCIALS: 15-14, 43-32 (descans), 55-45, 63-63 (fi del temps reglamentari); 77-73 (fi del temps extra)