El Puig-reig empata un partit molt mogut contra el Montcada (3-3)

Un gol al minut 98 fa perdre dos punts als locals, que acaben el matx amb nou jugadors

Redacció

El Puig-reig va deixar escapar dos punts al temps de descompte contra el Montcada (3-3) en un partit molt intens, on els locals van acabar amb nou i els visitants, amb deu.

Els locals van sortir un pas per endavant i, recolzats per la nombrosa afició local, van dominar la primera meitat. Als vint minuts de joc, Esteve Montardit va agafar una pilota al límit de l'àrea i va engaltar un potent xut que va significar el primer gol del matx i, tretze minuts després, un cop de cap a la sortida d'un córner d'Arnau Pons posava el 2-0 al marcador. Només dos minuts després, el col·legiat va castigar una falta del porter local, Gregori Canal, amb una expulsió molt rigorosa. El partit, però, va arribar al descans amb el 2-0 i, al descans, un jugador visitant va ser expulsat per protestar.

Al segon temps, la igualtat va ser màxima entre dos equips que jugaven amb deu homes, però l'expulsió de Claret, a l'hora de joc, per una groga altre cop dubtosa, va tornar a deixar al Puig-reig en inferioritat numèrica. Jugant amb un més, els visitants van retallar a vint minuts pel final, però, quan faltaven tres minuts pel final del temps reglamentari, un golàs d'Arnau Divins semblava sentenciar el matx. Jugant amb nou, els del Berguedà van defensar-se com van poder, però un doblet de Paratore, als minuts 90 i 98 de partit, van deixar el resultat en el 3-3 final.

PUIG-REIG: G. Canal, Guijarro, Banzdeladze (Ribalta 79’), Montardit (Fernandez 60’), Pons (Boushaj 79’), Divins, Santasusagna (J. Canal 36’), Soler, Claret, Asensio i Ferrer

MONTCADA: Santos, Planella (Rivero 58’), Gerar, Garí (Khella 79’), Paratore, Peinado, Camara, Llinares, Miñarro (Hyati 58’), Vargas (Agyepong 58’) i Muñoz (El Omari 79’).

GOLS: 1-0 Montardit min 20, 2-0 Pons min 33, 2-1 Hyati min 73, 3-1 Divins min 87, 3-2 Paratore min 89, 3-3 Paratore min 89

ÀRBITRES: Mohamed Beldris, auxiliat a les bandes per Albert Abad i Sergi Abello. Va amonestar als locals Bandzeladze, Soler i Guijarro i als visitants Gerar, Muñoz i Rivero. Va expulsar als locals G. Canal i Claret i al visitant Peinado.