FUTBOL 7/QUEENS LEAGUE

Les bagenques LauraVilaseca i Andrea Martínez jugaran la Queens League

Quatre futbolistes del CF Igualada i almenys dues del CF Martorell també van ser escollides al draft

Laura Vilaseca és la quarta per l'esquerra de la fila del darrera en aquesta fotografia de la plantilla i tècnics de l'Ultimate Móstoles

Laura Vilaseca és la quarta per l'esquerra de la fila del darrera en aquesta fotografia de la plantilla i tècnics de l'Ultimate Móstoles / TWITTER LAURA VILASECA

Vuit jugadores de les nostres comarques o que militen en equips de l’àmbit informatiu de Regió7 prendran part en la primera edició de la Queens League Oysho, la versió femenina de la reeixida Kings League ideada per l’exjugador del FCBarcelona Gerard Piqué i pel seu íntim amic i youtuber Ibai Llanos Garatea.

Les bagenques Andrea Martínez i Laura Vilaseca encapçalen una relació que completen les jugadores del CF Igualada, el líder la Fase per a l’Ascens de la Preferent Femenina, Laura Ribas (lateral dreta), Júlia Tomàs (lateral o central), LauraMarcet (migcampista) i Mar Serracanta (extrem esquerra), i almenys, dues davanteres del CF Martorell (Primera Divisió Catalana Femenina), Ainhoa Alonso i Aroney González, exjugadora del conjunt igualadí.

La manresana Andrea Martínez, de 22 anys, és la que té una trajectòria esportiva més llustrosa. Va completar la seva etapa formativa al FC Barcelona i, després de militar un exercici al filial blaugrana (temporada 2016-17), va fitxar pel RCD Espanyol B. Va debutar a la Lliga Iberdrola el diumenge, 08 d’octubre del 2017, al terreny de joc del Llevant UD, però mai es va consolidar al primer equip espanyolista i va deixar l’entitat blanc-i-blava després del confinament per la pandèmia. Els últims exercicis ha jugat a dues formacions de categoria estatal, el CF Pardinyes i el CE Seagull. Andrea Martínez formarà part de la plantilla de Kunitas, el conjunt de la Queens League Oysho presidit per la periodista esportiva i presentadora de televisió argentina Morena Beltrán, amb el suport de l’exfutbolista Sergio Kun Agüero. La manresana coincidirà a l’equip entrenat per Ari Font amb la lateral dreta anoienca Laura Ribas.

Andrea Martínez va debutar a la Lliga Iberdrola amb el primer equip del RCD Espanyol

Andrea Martínez va debutar a la Lliga Iberdrola amb el primer equip del RCD Espanyol / ARXIU PARTICULAR

La jugadora del sènior femení del Club Esportiu Berga i entrenadora de la formació infantil femenina del FC Fruitosenc, Laura Vilaseca, serà la portera de l'Ultimate Móstoles. Aquest equip està presidit per la influencer Noelia San Martín (Noe9977) i serà entrenat per l'exseleccionadora catalana, mestra i analista de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) Mireia Vera. Laura Vilaseca va ser escollida a la primera ronda del draft per exercir de portera.

Tot i que en l'actualitat la santfruitosenca juga de central al CE Berga, el novè classificat del grup 2n de la Primera Divisió Catalana Femenina, Laura Vilaseca ha exercit preferentment de portera durant la seva trajectòria futbolística, en la qual ha defensat les samarretes de la Fundació Terrassa FC, CF Femení Manu Lanzarote (Terrassa) i CE Manresa, entre d'altres. En aquests moments, a més de jugar al sènior femení del club blanc-i-vermell, Vilaseca és l'entrenadora de porters del FC Fruitosenc, dirigeix la formació infantil femenina de l'entitat que milita al grup 4t de la Segona Divisió Catalana i fa d'entrenadora auxiliar al cadet masculí A. La primera edició de la Queens League s'iniciarà el proper dissabte, 06 de maig.