GIMNÀSTICA ARTÍSTICA/LLIGA IBERDROLA

La tercera jornada de la Lliga Iberdrola de gimnàstica artística es farà a Gironella

Per segona vegada, la població del Baix Berguedà serà l’epicentre de la gimnàstica artística femenina estatal el darrer cap de setmana d’abril

La gimnasta gironellenca Lorena Medina tornarà a competir a casa

La gimnasta gironellenca Lorena Medina tornarà a competir a casa / ARXIU/JORDI BIEL

Les millors especialistes de la gimnàstica artística estatal s’aplegaran al pavelló poliesportiu de Gironella entres els propers 28 i 30 d’abril. La població del Baix Berguedà acollirà, per segona vegada els darrers anys, una jornada de la fase regular de la Lliga Iberdrola de gimnàstica artística femenina. En aquesta ocasió, els aficionats a l’esport gironellencs podran gaudir de la tercera i decisiva jornada de la competició, aquella en la qual han de quedar definits els quatre equips que disputaran la gran final de la Lliga Iberdrola de Primera Divisió per clubs, la màxima categoria estatal.

A més, la població també serà l'escenari de la tercera jornada de les competicions de Segona i Tercera Divisió. El proper divendres, 28 d’abril, a partir de les 16 hores, les gimnastes de 16 dels 26 equips participants faran la darrera sessió preparatòria dividides en dos grups. L’activitat competitiva s’iniciarà l’endemà dissabte, a les 10.10 hores, amb la desfilada i presentació dels vuit equips de la Segona Divisió que tot seguit mostraran el seu millor repertori gimnàstic.

La competició es reprendrà a les 17.40 hores amb els vuit millors equips de l’Estat lluitant per accedir a la gran final de Primera Divisió. El principal al·licient per al públic de la Catalunya central serà veure l’actuació de les gimnastes del Club de Gimnàstica Egiba, entre les quals es troben les gironellenques Lorena Medina i Carla i Laia Font. Diumenge al matí, entre les 9.20 hores i les 14.25 hores, competiran els deu equips que configuren la Tercera Divisió.

[object Object]

Les gimnastes del Club de Gimnàstica Egiba podran oferir a Gironella la seva millor versió sense tenir la pressió de certificar l’accés del seu equip a la gran final de la Lliga Iberdrola de Primera Divisió. Les bones prestacions de les gimnastes entrenades per Xavier Casimiro i Míriam Font en les dues primeres jornades de la fase regular propicien que l’equip manresà ja estigui matemàticament classificat. El Club de Gimnàstica Egiba lidera la competició amb 27 punts. El cinquè, el CGE Les Moreres d’Esplugues de Llobregat, suma 14 punts.