Plata per al manresà Toni Viturtia en l'europeu masters de taekwondo de combat

L'escola manresana va sumar un quart lloc i una sisena posició en el certamen, celebrat a França

Eugeni Prat i Toni Viturtia, amb la medalla a França

Eugeni Prat i Toni Viturtia, amb la medalla a França / Arxiu particular

Redacció. Manresa

El púgil manresà Toni Viturtia va aconseguir la medalla de plata en el Campionat d'Europa màster de taekwondo de combat que es va celebrar a la ciutat francesa de Montargis. Viturtia, mestre de l'escola d'arts marcials que porta el seu cognom, va obtenir també un sisè lloc en la modalitat de poomsae (tècnica). A més, l'actual campió d'Espanya de combat, Eugeni Prat, va ser quart en la seva categoria.

Així, Viturtia va ser segon després de guanyar dos combats i perdre en el tercer per una diferència d'un sol punt en l'últim moment. Només el va superar Jesús Couso, de l'equip estatal. En el poomsae, es va veure les cares amb medallistes mundials i, tot i la competència, va ser sisè. De la seva banda, prat va estar a un pas de la medalla després de caure contra el posterior or, el parisenc Firmin Zokou.

Quatre medalles a la Mar Bella

D'altra banda, la mateixa escola Viturtia va assolir quatre medalles en els catalans de promoció i en el d'Hapkido a la Mar Bella de Barcelona. Toni Viturtia va ser plata en la defensa personal coreana i es va guanyar un altre or en hapkido. Pel que fa a la categoria de promoció de combat, va assolir una medalla d'or en superlleuger masculí i una de plat aen el superlleuger femení.