ATLETISME

L'Avinent Manresa assoleix la permanència a la Primera Divisió estatal de clubs de categoria màster

Maite Marzo i Lourdes Rossinyol guanyen les seves proves i lideren el sisè lloc del grup blanc-i-vermell al torneig celebrat a Madrid

Les atletes de l'Avinent continuaran l'any vinent a la màxima categoria màster

Les atletes de l'Avinent continuaran l'any vinent a la màxima categoria màster / ARXIU PARTICULAR

Redacció

Talment com l'equip femení absolut, el de màsters de l'Avinent Manresa també competeix a la màxima categoria estatal de clubs. I l'any vinent ho continuarà fent després de quedar sisè i assolir la permanència en el Campionat d'Espanya de Primera Divisió disputat dissabte a Madrid. Les blanc-i-vermelles van esquivar les dues places de descens i el curs vinent seran novament un equip d'elit.

El Playas de Castellón va guanyar el títol estatal amb 134 punts, acompanyat al podi d'At. Samertolameu (92), Track Cross Road Team (91), Pratenc AA (87.5), CA Sada (87), Avinent Manresa (79), At. Arroyomolinos (76) i CAIM-TEID (63.5). Nutrisport Màlaga i Durango Kirol Taldea pugen a Primera Divisió.

L'Avinent va afrontar el torneig amb algunes baixes de pes, però tot i això va assolir l'èxit de la permanència amb actuacions individuals destacades com les victòries de Maite Marzo en els 300 m tanques, amb uns destacats 47.78, i de la llançadora Lourdes Rossinyol, que va fer 9.15 en pes.