El navassenc Nil Brià formarà part de la selecció catalana absoluta de 3x3

L'equip participarà dissabte en la Copa Centenari al passeig de Gràcia, dins dels actes dels cent anys de la federació

Els participants en la presentació, amb els jugadors Àlex Llorca i Ainhoa López a les puntes

Els participants en la presentació, amb els jugadors Àlex Llorca i Ainhoa López a les puntes / M. A. Chazo/FCBQ

Redacció. Manresa

El jugador navassenc Nil Brià és un dels seleccionats que formaran part dels combinats catalans que participaran en la 3x3 Urban Fest Copa Centenari, un esdeveniment que se celebrarà dissabte al passeig de Gràcia de Barcelona. Forma part dels actes dels cent anys de la Federació Catalana de Basquetbol.

Brià serà un dels quatre jugadors de l'equip català masculí, juntament amb un altre exjugador del Bàsquet Manresa, Àlex Llorca, Jordi Juanola i Arnau Parrado. Jaume Comas n'és el seleccionador.

En la categoria femenina, també hi ha noms coneguts, com ara l'excapitana del Cadí la Seu Georgina Bahí. La resta de jugadores seran Helena Oma, Ainhoa López i Judith Turrión, entrenades per Anna Busquet.

Tota l'activitat se centrarà davant de l'edifici de la Pedrera i serà un torneig internacional de seleccions amb partits de deu del matí a dues de la tarda i de cinc de la tarda a les onze de la nit. A més de la selecció catalana, tant d'homes com de dones, també hi haurà les de Països Baixos i Ucraïna, també en els dos gèneres, la masculina de Portugal i la femenina d'Escòcia. El sistema de competició serà de tots contra tots, semifinals i final. Esport3 retransmetrà la fase final del torneig, des de les 19.30 hores.

D'altre banda, a les pistes annexes i a la zona d'aficionats habilitada per a l'ocasió tindrà lloc tot un seguit d'activitats paral·leles. Entre elles hi haurà un concurs de triples solidari obert a tothom, així com una exhibició de bàsquet en cadira de rodes amb esportistes pertanyents a la Federació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física.