La selecció estatal sub-19 cau amb França i se la jugarà contra Txèquia (2-0)

La martorellenca Martret, novament suplent, perd una bona ocasió per empatar a un i la berguedana Pujols segueix inèdita

La tècnica Sonia Bermúdez ha repetit el mateix equip del partit del debut

La tècnica Sonia Bermúdez ha repetit el mateix equip del partit del debut / RFEF

Jordi Agut

Jordi Agut

La selecció espanyola femenina sub-19 ha caigut derrotada per 2-0 contra França en el seu segon partit de l'europeu que es juga a Bèlgica i ara haurà de fer els deures contra Txèquia, en partit que es disputarà dilluns, per accedir a les semifinals. El combinat gal ha fet valer més ofici i la seva condició física per provocar que la selecció de Sonia Bermúdez, novament amb les jugadores de casa nostra a la banqueta a l'inici, i amb la berguedana Judit Pujols inèdita, no tingués un joc fluïd a l'inici i que perdés els nervis al final, després de rebre els dos gols.

La primera part ha estat molt aspra, amb poques arribades i una sola ocasió espanyola, en una rematada massa fluixa d'Amezaga. A la represa, la tècnica espanyola ha decidit fer entrar primer la blaugrana Corrales, però França s'ha avançat amb un gol de Fontaine, després d'una contra i d'una aturada de la portera Font. La martorellenca Martret ha entrat al camp i ha tingut la millor ocasió per empatar en una combinació amb Fiamma, però el seu xut ha sortit desviat. Tot seguit, França ha sentenciat en una errada gruixuda entre Lloris i Medina que ha aprofitat la davantera Ribadeira. En l'altre partit del grup, Islàndia ha superat Txèquia per 2-0. Espanya aspira ara al segon lloc i a un encreuament complicadíssim contra Alemanya en semifinals.

La fitxa

FRANÇA: Belhadj, Liaigre, Marques, Sylla (Benera min 66), Samoura, Bogaert (Chossenotte min 72), Neller, Fontaine, Haugou (Díaz min 86), Elimbi i Ribadeira

ESPANYA: Font, Ortega, Martina, Lloris, Medina, Zubieta, Bartel, Fiamma (Estela min 82), Érika (Corrales min 46), Wifi (Camacho min 69) i Amezaga (Martret min 69)

ÀRBITRA: Byrne (ENG). Va amonestar les franceses Samoura, Sylla i Ribadeira i les espanyoles Zubieta, Lloris i Medina

GOLS: 1-0 Fontaine min 57, 2-0 Ribadeira min 79