Mireia Jurado ja és a quarts de l’Europeu sub-16 de la FIBA

El combinat espanyol on milita l’avinyonenca supera amb solvència Israel i jugarà demà contra Hongria

Mireia Jurada és la segona màxima anotadora del seu equip amb 9 punts

Mireia Jurada és la segona màxima anotadora del seu equip amb 9 punts / FIBA EUROPE

La selecció espanyola de l’avinyonenca Mireia Jurado continua sense conèixer la derrota en l’Europeu sub-16 que es disputa a Turquia. El combinat dirigit per Carlos Cantero ha superat amb solvència a Israel, que només ha aguantat l’embranzida espanyola en els primers cinc minuts de partit. Jurado ha estat la jugadora del seu equip que ha gaudit de més minuts sobre el parquet, gairebé 22, que li han servit per anotar dotze punts, capturar cinc rebots i repartir cinc assistències.

El marcador final ha estat de 95-47, resultat que s'ha eixamplat amb escreix en el tercer període, quan les israelianes només han sumat un punt, mentre que les espanyoles n'han anotat 21. L’encert exterior de les noies de Carlos Cantero, fins al tercer període, ha estat excepcional (12/21), però la relaxació lògica de dominar per més de quaranta punts, ha propiciat una baixada de tensió competitiva general que ha empitjorat percentatges al final. 

D’aquesta manera, el combinat espanyol certifica la seva plaça per als quarts de final, que jugaran demà (14 h) davant d’Hongria. Les hongareses, al seu torn, arriben a quarts després de superar la República Txeca per 67-58, i només havent perdut contra França en la fase de grups inicial.