Futbol sala

El CEFS Fonollosa disputa divendres a Liverpool el partit amistós del centenari

El duel es podrà seguir per Canal Taronja a partir de les 20.15 hores i entra dins dels actes de la celebració del club

L'equip masculí del CEFS Fonollosa juga aquest divendres a Liverpool

L'equip masculí del CEFS Fonollosa juga aquest divendres a Liverpool / CEFS Fonollosa

Redacció. Manresa

El Club Esportiu Futbol Sala Fonollosa disputarà aquest divendres un partit molt especial. L'expedició bagenca ja ha fet cap a Anglaterra per disputar un duel que servirà per celebrar el seu centenari davant de la secció de futsal del Liverpool FC. El duel es jugarà al Greenbank Sports Academy de la ciutat anglesa i podrà seguir-se en directe a través de la transmissió que en farà, des d'un quart de nou del vespre, el Canal Taronja.

D'aquesta manera, el poble s'ha mobilitzat i molts d'ells ja han quedat a Cal Calet, on hi haurà servei de sopars a partir de les vuit del vespre per seguir en directe el partit. L'habitual narrador dels enfrontaments del Baxi Manresa a la Lliga Endesa, Carles Jódar, el narrarà just abans d'emprendre camí cap a Gran Canària, on aquest cap de setmana arrenca la Lliga Endesa per a la formació de Pedro Martínez.

A part de les incidències del partit, s'organitzarà una tertúlia sobre futbol sala, la importància que ha tingut i que té a Fonollosa aquest club centenari i, fins i tot, es realitzaran connexions des del poble per captar l'ambient que s'hi respira, la visita de l'entitat per jugar contra una institució com el Liverpool. Serà una bona manera de començar la temporada per a un equip, el masculí, que juntament amb el femení van dur a terme l'estada de pretemporada ara fa uns dies a Ordino.