Hoquei patins/OK Lliga Iberdrola

L'Igualada Femení Grupo Guzmán arrenca amb una treballada victòria a casa (3-2)

Les anoienques han dut sempre la iniciativa però han hagut de patir fins al final per endur-se els punts contra l'Alcobendas

Aida Mas, autora del segon gol de les igualadines

Aida Mas, autora del segon gol de les igualadines / Arxiu/Oscar Bayona

Redacció. Igualada

L'Igualada Femeni Grupo Guzmán ha arrencat la lliga amb una victòria treballada contra un CP Alcobendas que ha mantingut les opcions de puntuar fins al darrer minut, però que no ha pogut superar les locals. L'equip de Jordi Mier ha dut sempre la iniciativa quan s'ha pogut situar per davant, però les madrilenyes se li han acostat dues vegades i han posat en perill una victòria que serveix per arrencar de millor manera l'OK Lliga Iberdrola.

Ha estat Gina Balcells la primera de foradar la porteria rival després d'una accio individual pel centre de la defensa visitant. Semblava que la primera meitat finalitzaria amb la mínima diferència, però Aida Mas, en una acció individual per la dreta, se n'ha anat de tota la defensa i ha batut Patricia Sanz pel pal curt.

La segona meitat no ha pogut començar de pitjor manera. Als dos minuts, Carolina Monedero ha fet una gran acció per l'esquerra i ha picat la bola lluny de l'abast de Laia Navarrete. Han començat minuts d'incertesa, en què Carla Claramunt ha arribat a fallar un penal, però a quatre minuts i escaig per al final, Raquel Rubio ha fet una falta que li ha valgut la targeta blava i una falta directa en contra. Carolina Herrera no ha perdonat i semblava que deixava sentenciat el duel. Però María Castelo, amb un xut llunyà, ha fet un 3-2 que ha provocat incertesa fins al final

IGUALADA FEMENÍ GRUPO GUZMÁN: Laia Navarrete, Sílvia Jurado, Aida Mas, Carolina Herrera, Carla Claramunt -equip inicial- Arian Martín, Maura Santó, Laura Crespo i Gina Balcells.

CP ALCOBENDAS: Patricia Sanz, Raquel Rubio, María Castelo, Carolina Monedero, Irena Moya -equip inicial- Patricia Muniain, Paula Rodríguez Hesles, Miriam Cañadillas A

ÀRBITRE: David Godia

GOLS: 1-0 Balcells min 16, 2-0 Mas min 25, 2-1 Monedero min 27, 3-1 Herrera min 46, 3-2 Castelo min 47