FUTBOL SALA

El Covisa Manresa FS entoma el desafiament de vèncer l’AE les Corts tot i les baixes

El Sala 5 Martorell visita la pista del potent i històric CD UMA Antequera, després del meritori empat segellat contra el Llevant UD

L'ala Aaron Riera és un dels jugadors blanc-i-vermells més en forma, a hores d'ara

L'ala Aaron Riera és un dels jugadors blanc-i-vermells més en forma, a hores d'ara / ARXIU/OSCAR BAYONA

Després de ser eliminat de la Copa del Rei a la tanda de penals (4 a 3) a la pista del FC Cerdanyola malgrat oferir unes immillorables prestacions en el decurs de l’enfrontament (4 a 4), el Covisa Manresa FS afronta demà, dissabte, al pavelló del Pujolet, a partir de les 18.30 hores, el repte de sotmetre l’AE les Corts per tal de situar-se entre els equips capdavanters del grup 3r de la Segona Divisió B des de l’inici de la lliga. El partit correspon a la 03a jornada de la competició. 

El conjunt barceloní debuta aquest curs esportiu a la tercera categoria estatal després del brillant ascens assolit la temporada passada com a campió del grup 2n de la Tercera Divisió Nacional. Els verd-i-negres van sorprendre l’Escola Pia de Sabadell en la jornada inaugural de la lliga (2 a 4), però van cedir al seu feu contra l'alacantí Sporting La Nucía la sermana passada (3 a 6).

Per la seva banda, el Covisa Manresa FS haurà de competir, altra vegada, sense els porters Sergio Arriero i Marc Cella i l’ala-pivot Asis Boukhress. Els tres jugadors continuen de baixa per lesió. Així doncs, el jove porter Oriol Blasco, que va debutar en competició oficial amb el primer equip blanc-i-vermell, dimarts, a Cerdanyola de Vallès, s'estrenarà com a titular a la Segona Divisió B tutelat pel tècnic Paco Cachinero.

Per últim, assenyalar que avui, divendres, l’entitat manresana ha anunciat l'ampliació del compromís que l'uneix amb l’empresa solsonina Pentex per dues temporades més. 

Pel que fa a la Segona Divisió Nacional, el Sala 5 Martorell visitarà demà, dissabte, a partir de 18 hores, la pista del potent CD UMA Antequera, un dels històrics de la Primera Divisió. Els malaguenys van perdre la categoria el passat exercici com a penúltims classificats. El quadruple empat a 29 punts amb el Reial Betis Futsal, el Còrdova Patrimonio de la Humanidad i el Xota FS els va abocar al descens. Recordem que el Sala 5 Martorell va signar unes valuoses taules sense gols en la 1a jornada de la competició contra l'altra formació que el curs passat militava a la màxima categoria estatal, el Llevant UD.