HOQUEI GEL/LLIGA NACIONAL

El Club Gel Puigcerdà signa el primer triomf a la lliga en el tercer període a Navarra (1-4)

Els jugadors de Salva Barnola van imposar la seva qualitat tècnica en el darrer parcial de l'enfrontament a la pista del Kosner CH Huarte

La intensitat defensiva local va dificultar la victòria visitant

La intensitat defensiva local va dificultar la victòria visitant / ARXIU/JOAN REYES

El primer desplaçament a terres navarreses de l’exercici va reportar la primera victòria a la Lliga Nacional al Club Gel Puigcerdà. Els groc-i-negres van afrontar, dissabte, el partit corresponent a la 13a jornada de la competició a la pista del Kosner CH Huarte i van sotmetre els amfitrions gràcies a tres gols materialitzats en el tercer i últim període (1 a 4).

Els amfitrions van fer prevaler la seva intensitat defensiva i els primers vint minuts de joc van finalitzar amb l’empat inicial sense gols. L’escenari no es va modificar durant el segon acte i, fins i tot, Joel Sáez de Maturana va avançar els locals a l’electrònic (minut 32.52). Quatre minuts i escaig després (minut 37.07), el veterà Pablo Muñoz va aprofitar el refús del porter local arran d’una rematada de Casper Santanen per reequilibrar el marcador (1 a 1). El Club Gel Puigcerdà va imposar la seva qualitat tècnica en el tercer període. Una jugada trenada pels groc-i-negres va permetre Ferran Gili donar avantatge als puigcerdanencs (min 44.40). Nacho Granell (minut 51.59) va aprofitar l’exclusió temporal d’un jugador local per ampliar-lo (1 a 3) i una passada enrere de Nils Julian Edstrom va habilitar Pol Costa per sentenciar l’enfrontament (min 58.35).

Diumenge, es va jugar un partit corresponent a la 2a jornada de la Lliga Nacional. La SH Majadahonda es va imposar a la pista del CHH Txuri Urdin (0 a 2). A més, el conjunt madrileny també va disputar el duel adscrit a la 8a jornada contra el HC Porto (8 a 1). Així doncs, a hores d’ara, quan s’han completat els primers cinc enfrontaments de la competició, la SH Majadahonda encapçala la classificació amb 9 punts sumats en tres partits jugats. La segona i la tercera posició corresponen al CG Puigcerdà i al CHH Txuri Urdin. Ambdues formacions han obtingut 3 punts en els dos partits que han disputat.

LA FITXA TÈCNICA.

KOSNER CLUB HIELO HUARTE. Bruno González (p), Unax Oguiza, Alejandro Biec, Joel Sáez (1 gol), Pablo Puertas, Pablo Guerra, Daniel Martínez, Hugo Nicolau, Alejandro Vizcarra, Gorka Merino, Pablo Zapata, Samuel Arraiza, Mikel Zúñiga, Hugo Arenaza i Hugo Casaus.

CLUB GEL PUIGCERDÀ. Julio Rapún (p), Marc Paül, Marc Gómez, Nacho Granell (1 gol), Èric Nancollas, David Caballero, Martí Marsal, Pol Duran, Nils Julian Edstrom, Gerard Monés, Pablo Muñoz (1), Pol Costa, Casper Olavi Kragh Santanen, Ignat Zemchenko, Ferran Gili (1) i Pavel Ivanov.

ÀRBITRE. Carlos Trobajo, auxiliat per Álvaro Gil Iturralde i Alexei Abalakov.

PARCIALS. 0-0, 1-1 I 0-3.