HOQUEI GEL/LLIGA IBERDROLA

Les groc-i-negres sumen la segona victòria i assoleixen el lideratge (2-1)

El CHH Txuri Urdin només es va poder imposar a la SH Majadahonda a la tanda de penals (1 a 2) i el Club Gel Puigcerdà esdevé el nou líder en solitari de la lliga després de vèncer el Kosner CH Huarte

Les jugadores del Club Gel Puigcerdà celebren el gol del triomf

Les jugadores del Club Gel Puigcerdà celebren el gol del triomf / JOAN REYES

Quan només faltaven 02 minuts i 09 segons per al final del tercer i darrer període, la jugadora del Club Gel Puigcerdà Mireia Vilaró va protagonitzar una excel·lent jugada individual que va permetre el conjunt entrenat per Ramil Yuldashev sotmetre el Kosner CH Huarte i segellar el segon triomf consecutiu a la lliga (2 a 1). Mercè Vilaró va començar a patinar des de darrere la porteria navarresa, va encarar i superar una defensa visitant amb una magnífica acció tècnica i va batre Carlota Badorrey amb un revers inapel·lable.

Les amfitriones van haver de signar una remuntada per vèncer. Aitana María García va avançar el conjunt navarrès en el decurs de la segona meitat (min 29.03) i Mireia Fernández va neutralitzar l’avantatge visitant amb un enverinat llançament des de mitja distància (min 48.55). En l’altre partit d’aquesta 2a jornada, el CHH Txuri Urdin només va poder sotmetre la SH Majadahonda a la tanda de penals (1 a 2). Per tant, el CG Puigcerdà és el nou líder en solitari de la competició (6 punts).

LA FITXA TÈCNICA.

CLUB GEL PUIGCERDÀ. Carolina Moreno (p), Ainara Llanas, Carla Lliveria, Kiera O’Hare, Georgina Pous, Jana Gutiérrez, Mireia Gassió, Núria Loureiro, Nayade Rodríguez, Paula Giménez, Natalia Girves, Ivet Esteve, Mercè Vilaró (1 gol), Megan Elizabeth Norris, Sandra Tor, Judit Pareja, Cristina Caballero, Rosa Martí, Mireia Fernández (1) i Alejandra Vallejo.

KOSNER CLUB HIELO HUARTE. Carlota Badorrey (p), Aroa Goldaraz, Davinia Alfonsín, Aitana Arraiza, Laura Gil, Ainhoa Garay, María San Miguel, Belén San Miguel, Bárbara Marina, Edurne Martínez, Sara Zúñiga, Ana Goñi, Estíbaliz Arraiza, Noa Sanz, Naroa Goenaga, Marta Zúñiga i Aitana María García (1 gol).

ÀRBITRES. Marc Piguillem i David Biec.

PARCIALS. 0-0, 0-1 i 2-0.