Futbol sala/Segona Divisió B

El porter Arriero deixa el Covisa abans de rebre el cuer Calvià al Pujolet

Els manresans juguen dissabte contra l'últim classificat, ja amb Marc Cella i Oriol Blasco en el lloc de l'habitual de la porteria, que marxa per motius laborals

Sergio Arriero (esquerra) deixa la porteria del Covisa

Sergio Arriero (esquerra) deixa la porteria del Covisa / Oscar Bayona

Redacció. Manresa

El Covisa Manresa afronta aquest dissabte la visita de l'últim classificat, l'ETB Calvià (16 hores) després que el club hagi anunciat la marxa del porter habitual en els últims mesos, Sergi Arriero, per motius personals de caire laboral. El club ha agraït a Arriero el compromís demostrat durant la seva vinculació a una formació que ara seguirà amb la porteria coberta per Marc Cella i el jove Oriol Blasco, en els quals l'entitat té tota la confiança.

Més enllà d'aquesta notícia, el conjunt de Paco Cachinero, que és tercer a dos punts dels líders, La Nucía i el Picassent, té una bona oportunitat per sumar de tres en tres amb la visita al Pujolet de l'ETB Calvià. El partit serà més aviat de l'habitual, un fet normal en partits a casa contra conjunts balears, per facilitar-ne el viatge de tornada.

L'ETB Calvià ha trencat la seva relació de filial amb el Mallorca Palma Futsal de Primera i això ha provocat que hagi d'iniciar un projecte nou, amb risc clar de descens de categoria. Per ara, acumula quatre derrotes en quatre partits, tres golejades, com un 10-0 amb l'Escola Pia i un 1-10 amb La Nucía, i una quasi sorpresa, ja que només va perdre per 3-4 amb el Picassent.