Judo

Els judokes de casa nostra obtenen un or i un bronze a la Supercopa d'Espanya cadet

L'Esport7 suma les dues medalles amb Guillem Lozano en menys de 90 quilos i Luca de Palma, en menys de 63

Els participants a Vigo amb el seu entrenador, Maurici Casasayas (esquerra)

Els participants a Vigo amb el seu entrenador, Maurici Casasayas (esquerra) / Esport7

Redacció. Manresa

El Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès va sumar dues medalles en la Supercopa d'Espanya de categoria cadet, que va tenir lloc a Vigo. Es tracta d'una competició que puntua per al rànquing de les Copes d'Espanya.

Així, Guillem Lozano (Esport7) va guanyar en la categoria de menys de 90 quilos, amb la qual cosa s'ha situat primer dins del rànquing. El bronze va ser per a Luca de Palma, del mateix club, en menys de 63 quilos, la qual cosa la situa en la segona posició de la classificació general.

També va destacar la cinquena posició de Biel Perau, també de l'Esport7, en menys de 66 quilos. Va perdre la semifinal després d'haver fet un gran campiont en què havia vençut cinc rivals. Al final, no va poder fer medalla. El quart competidor del centre va ser Carlos Llamas, que s'estrena en la categoria cadet. Va guanyar el primer combat, però va perdre el segon i va quedar sense possibilitats de repesca.

Ubasart, cinquena a Màlaga

Per la seva banda, la moianesa Carla Ubasart, que forma part de l'equip estatal de judo i que reapareixia en competició internacional després d'una llarga lesió, va ser cinquena en la Copa d'Europa sènior que es va disputar a Màlaga.

Carla Ubasart, en una imatge d'arxiu

Carla Ubasart, en una imatge d'arxiu / Arxiu particular

La judoka sorgida del Judo Moià va derrotar en el seu camí la neerlandesa Rachel van de Meeberg i la gallega Verónica Pérez, però va perdre en la semifinal contra la francesa Faiza Mokdar. Va aspirar al bronze, però va caure derrotada davamt de la finlandesa Pihla Matikainen i no el va poder obtenir.