Els gats tenen pessigolles?

Descobreix-ho!

A més, t'explicarem com fer-ho per comprovar com se senten

Descobreix si el teu gat té pessigolles

Descobreix si el teu gat té pessigolles / freepik

Pino Saavedra

T'agrada fer moixaines al teu gat? Però, saps si té pessigolles? Avui t'explicarem si en tenen, si els agraden i com fer-les. La pell dels gats és molt receptiva als estímuls externs; així doncs... T'ho desvelem!

Les zones on aquestes criatures tan elegants són més susceptibles a les pessigolles solen ser els coixinets de les potes, l'abdomen i la base de la cua. Aquestes àrees són especialment sensibles i poden desencadenar respostes interessants als felins.

La resposta d'un gat a les pessigolles pot variar significativament segons la personalitat i l'experiència prèvia. Alguns gats poden gaudir de suaus carícies en aquestes zones sensibles, mentre que altres poden trobar-les com incòmodes o fins i tot amenaçadors. És essencial prestar atenció als senyals del nostre gat i respectar els seus límits en interactuar-hi.

Gats

Com puc fer pessigolles al meu gat / getty images

Si decideixes tastar les pessigolles amb el teu gat, és crucial fer-ho de manera suau i respectuosa. Comença acaronant suaument les potes o l'abdomen i observa la resposta del teu gat.

La millor manera de saber si el teu felí gaudeix de les pessigolles és observar-ne el llenguatge corporal i el comportament. Si el teu gat ronca, es frega contra tu o busca més carícies després de les pessigolles, és probable que estigui gaudint de l'estímul. No obstant això, si mostreu signes d'incomoditat, com eriçar el pelatge, agitar la cua o retirar-se, és important aturar l'activitat i respectar-ne els límits.

Hi ha altres animals amb pessigolles?

Sí, alguns animals també poden experimentar sensacions similars a les pessigolles. Per exemple, s'ha observat que els gossos, ratolins i ximpanzés mostren comportaments similars a les pessigolles en certes circumstàncies. No obstant això, la sensibilitat a les pessigolles pot variar significativament entre espècies i animals individuals.