Fútbol

Jenni Hermoso torna a la convocatòria de la selecció espanyola

Montse Tomé compta amb ella pels partits contra Itàlia i Suïssa. També ha convocat Salma Paralluelo

Jennifer Hermoso

Jennifer Hermoso / RTVE

Laia Bonals

Jenni Hermoso torna a la selecció. En la segona convocatòria de Montse Tomé com a seleccionadora, l’entrenadora d’Oviedo torna a sorprendre convocant la jugadora madrilenya per als partits contra Itàlia i Suïssa. Hermoso, que no vesteix la samarreta d’Espanya des de la final del Mundial, tornarà al vestidor amb les seves companyes en ple procés judicial del cas Rubiales.

La madrilenya ha estat perseguida per la premsa des que va rebre un petó no consentit a la boca en la celebració del Mundial per part de l'aleshores president de la RFEF, Luis Rubiales. Les accions judicials van retardar la seva incorporació al  Club de Fútbol Pachuca Femenil de Mèxic, però finalment va poder disputar els primers partits. Ara, tornarà a Espanya per jugar amb la selecció. Una trucada que no va rebre en la primera convocatòria de Tomé com a seleccionadora i que va provocar malestar. Tomé va explicar davant els mitjans de comunicació que prenia la decisió amb la voluntat de protegir la jugadora, fet que la mateixa Jenni va replicar en un comunicat: «Protegir-me de què? O de qui?», es preguntava. A través de contactes entre les dues parts durant aquesta setmana i amb un ambient molt més segur després de la sortida de pesos pesants de la directiva de Rubiales han fet possible la seva tornada.

La intenció de la seleccionadora ha sigut mantenir el bloc de la primera convocatòria, tot i que ha donat entrada a Jenni Hermoso i Salma Paralluelo.