Atletisme

La 45a edició de la Cursa Popular no competitiva arriba diumenge a Igualada

La matinal acollirà una cursa gran, de 5 quilòmetres, i una de petita, d'1,5, amb el Parc Central com a escenari d'operacions

Presentació de la 45a edició de la Cursa Popular d'Igualada

Presentació de la 45a edició de la Cursa Popular d'Igualada / Ajuntament d'Igualada

Redacció. Igualada

La 45a edició de la Cursa Popular d'Igualada aterra aquest diumenge al matí a la capital anoienca. La prova, organitzada per l'Ajuntament i el Consell Esportiu de l'Anoia, servirà per celebrar un altre acte esportiu de gran participació a la ciutat, aquest cop sense la tensió de la victòria, ja que és no competitiva, de caràcter inclusiu i permet que hi pugui prendre part tothom anant al seu ritme.

Aquest cop es disputaran dues proves, amb sortides i arribades al Parc Central. La gran tindrà un circuit urbà de cinc quilòmetres i començarà a les onze del matí. La petita, té un traçat d'un quilòmetre i mig i arrencarà una hora més tard. Tothom podrà escollir la que més li convingui, sense cap restricció d'edat. Abans, tal com va succeir l'any passat, hi haurà un escalfament premi a càrrec dels monitors de zumba de l'associació SomPrematurs.

En principi, les inscripcions es van tancar de manera telemàtica dimecres passat, però hi ha l'oportunitat de fer les últimes en viu al mateix Parc Central aquest dissabte, el dia anterior a la prova, entre les quatre i les set de la tarda. La darrera edició va tenir la participació de 3.389 esportistes i famílies que van gaudir d'una bona estona de diversió.

En la presentació, la regidora d'Esports, Patrícia Illa, va posar en valor "les 45 edicions d'una cursa que s'ha consolidat com una de les activitats més participades de la nostra ciutat". Va animar a prendre-hi part als centres escolars, que podran obtenir un val de 100 euros per la participació de més de 50 alumnes del seu centre.