Bàsquet/Eurocup Women

El Cadí encarrila la classificació per als setzens i pot aspirar a ser primer després de vèncer a Grècia

La derrota del Flammes Carolo a Txèquia li obre la porta del lideratge, encara que caldria guanyar les franceses a domicili

Margaret Bair, màxima anotadora urgellenca a la pista grega

Margaret Bair, màxima anotadora urgellenca a la pista grega / FIBA Europe

Redacció

La victòria del Cadí la Seu a la pista de l'Eleftheria Moschatou grec (64-88) li permet pensar en la possibilitat d'acabar com a primer de grup la fase inicial de l'Eurocup Women. Després de tres jornades, les jugadores de Fabián Téllez tenen dos triomfs i una derrota, la patida a casa contra el Flammes Carolo francès en la segona jornada (44-73), que el deixava sense gairebé possibilitats de ser líder, per la diferència de punts. Però la derrota d'aquesta setmana de les gal·les a Brno per 76-70 permet a les urgellenques igualar-les en el primer lloc i aspirar a superar-les si les venç a França.

De fet, acabar primera o segona només pot tenir la diferència de jugar la tornada del play-off a casa o no fer-ho. I potser ni així. Podria ser que els dos primers equips tinguessin aquest avantatge, ja que compten els resultats de tots els classificats de tots els grups. El fet cert, però, és que el Cadí sí que va guanyar el Zabiny Brno a domicili (76-82) i guanyant a Grècia ha recuperat el to perdut amb les dues pallisses rebudes a França i en el partit de lliga a Gran Canària (98-59).

La nord-americana Margaret Bair, autora de 18 punts, va tornar a ser la punta de llança a Grècia d'un equip que visita el potent València dissabte i rep el Brno dimecres.