Rugbi

Segona derrota per al Manresa RC masculí en la competició catalana

Malgrat la millora respecte del primer partit, els bagencs van caure a casa, aquest cop contra el GEiEG (8-18)

Els dos equips lluiten per la pilota en una 'touche'

Els dos equips lluiten per la pilota en una 'touche' / Arxiu particular

Redacció. Manresa

El Manresa Rugby Club masculí va caure derrotat a casa per 8-18 contra el GEiEG en la segona jornada de la fase prèvia de la competició catalana. Els bagencs van millorar ostensiblement respecte de la desfeta per 75-5 del primer dia contra els Carboners i el duel va ser molt més competit. Les moltes novetats que hi ha enguany a la plantilla sembla que s'estan acoblant.

Des de l'inici, el Manresa va marcar elritme de joc i la possessió de la pilota i en el minut 12 ja va assolir un assaig a càrrec de Jesús Núñez (5-0). Quatre minuts més tard, el GEiEG va xutar a pals un cop de càstig que seria compensat pels locals amb una acció idèntica d'Òscar Maeso.

Després d'una anotació gironina, es va arribar al descans amb un 8-6 que hauria pogut ser més favorable als amfitrions si haguessin tret més partit dels mauls a cinc metres de la línia de marca obtinguts pel seu domini en la touche.

El duel es va decidir amb dos assaigs visitants a la represa (minuts 50 i 64) que els van permetre establir el 8-18 final. Fins a la conclusió de l'enfrontament, el Manresa es va refer en la possessió, però sempre es va quedar a les portes d'anotar.