El Cadí la Seu ha pagat aquest divendres al vespre l'esforç de remuntar el partit europeu de dimecres contra el Zabitny Brno (69-66) i ha caigut per 46-57 contra un Duran Ensino de Lugo que s'ha mostrat molt més sòlid i no tan erràtic. Les locals s'han basat en els punts de les seves anotadores, Bair i Soler, però quan la primera ha hagut d'anar deixant la pista carregada de faltes les seves companyes ho han notat amb percentatges molt baixos.

Així, malgrat que l'equip ha començat bé, amb un 13-7 favorable, aviat s'ha vist que les coses no rutllaven com en d'altres moments. El Duran Ensino ha trobat una molt encertada Giomi a la pintura la qual, a més de treure faltes a Bair, anotava.

L'escapada gallega ha estat progressiva i, de fet, només guanyava d'un punt al final del tercer quart. En l'últim, Carmen Grande, amb un parell de bones accions (42-47) ha estat l'últim ferro al qual s'ha agafat un Cadí que ha perdut Bair per faltes quan la base Lamana ja havia iniciat el seu repertori d'accions encertades i ha propulsat el seu equip a un parcial final que ha permès, fins i tot, d'acabar sense patir.

CADÍ LA SEU: Ramette 4, Soler 13, Palma 4, Campisano, Bair 10 -cinc inicial- Grande 9, Remenarova, Zoe Hernández i Lathtinen 6

DURÁN MAQUINARIA ENSINO: Lamana 13, Tate 10, Natalia Rodríguez 4, Herlihy, Giomi 9 -cinc inicial- Olaeta 5, Castedo 7, Muhate 8, Sotelo i Sánchez 1 

ÀRBITRES: Carrera, Palanca i Colomer

PARCIALS: 13-12, 25-26 (descans), 37-38, 46-57