El Puig-reig venç amb èpica el líder Ripollet (3-2)

Un gol de Marc Balmes al minut 92 va donar tres punts d'or als locals, recolzats per una afició nombrosa i entregada

Lluc Grandia

El Puig-reig va fer un partit històric i va vèncer al líder, el Ripollet (3-2), l'equip que, fins ara, era el menys golejat (ara aquest honor recau en l'Atlètic Gironella) i que havia guanyat els quatre enfrontaments que havia disputat prèviament com a visitant. Amb aquest resultat, l'equip de Jesús Pelfort es col·loca vuitè, però empatat amb quatre equips més, i a només tres punts dels vallesans, que han cedit el coliderat al Torelló, ara líder en solitari.

I això que l'inici no va ser el millor pels del Berguedà. Al minut tres, el conjunt visitant ja es va avançar en un desajust defensiu dels locals. Tot i així, els puig-regencs no es van rendir i van creure en les seves opcions, i això es va transformar en una primera part molt igualada on ambdós equips van gaudir d'alguna ocasió per marcar, sense massa perill.

A la segona meitat, els locals van prendre la iniciativa, incentivats pel suport de la nombrosa afició local que animava l'equip. Al minut 56, Arnau Pons va aconseguir trencar el setge d'una de les millors defenses de la lliga i va marcar l'empat però, quatre minuts després, els vallesans tornaven a avançar-se en el marcador. Lluny de perdre l'esperança, els locals van seguir atacant i, a sis minuts pel final del temps reglamentari, Arnau Divins va engaltar un fort xut que va tornar a posar les taules al marcador. Al minut 92, Marc Balmes va rematar un córner amb una jugada de pissarra per donar els tres punts al Puig-reig, per l'alegria de l'afició local. També en temps de descompte, el jugador visitant Oriol Alsina va ser expulsat per doble groga, el que va facilitar encara més la victòria local.

PUIG-REIG: Camara, Guijarro, Balmes, Bandzeladze, Fernandez (Caicedo 85’), Pons, Divins, Boushaj (Carreras 68’), Lorenzo (Santasusagna 59’), Claret i Asensio.

RIPOLLET: Carmona, Collado, Lozano, Planas, Pérez (Laurito 63’), Garcia (Lanza 40’), Manzanera (Romero 63’), Alsina (Garcia 69’), Jaén (Abed 23’), Carrillo i Lopez.

GOLS: 0-1 Garcia min 3, 1-1 Pons min 56, 1-2 Pérez min 60, 2-2 Divins min 84, 3-1 Balmes min 89

ÀRBITRES: Sergi Sanahuja, auxiliat per Noel Lumbiarres i Aiman Laaribi. Va amonestar els locals Bandzeladze, Guijarro, Lorenzo, Fernandez, Canal, Balmes, Pons i Santasusagna i els visitants Manzanera, Pérez, Planas, García, Lozano i López. Expulsà el visitant Alsina.