El Manresa CBF resisteix en una segona meitat per oblidar (43-40)

Les bagenques saben patir en un final de matx on van col·lapsar i només van anotar dues cistelles en joc

A la màxima categoria del bàsquet català no hi ha rival fàcil. Aquesta lliçó van aprendre a la força les jugadores del Manresa CBF contra el Granollers, un equip que regenta la zona mitjana-baixa de la classificació. Les colíders van patir fins a les darreres possessions, però van saber gestionar uns minuts finals on el desencert ofensiu va estar a punt de significar la segona desfeta consecutiva de l'equip entrenat per Marc Rovirosa.

L'inici del duel va ser un punt caòtic, i les visitants van saber manegar-se en el joc d'anades i vingudes. El partit estava boig i les principals armes ofensives vallesanes podien anotar amb claredat. Les manresanes no es quedaven enrere, i entomaven un joc protagonitzat per ràpides transicions ofensives, tot i no mostrar-se massa encertades. La mentalitat de l'equip de la capital del Bages, però, va canviar al segon període. Les manresanes van endurir la seva defensa i només van permetre dos punts. La solidesa defensiva permetia ràpides accions a camp obert que les locals culminaven amb cistelles fàcils.

Semblava que el partit estava dominat, però a la represa, un col·lapse general va posar en perill el triomf local. Les jugadores del Manresa CBF només van anotar una cistella en el tercer període, i no van tornar a anotar fins que restaven quatre minuts de partit. Va ser aleshores quan un triple i cinc tirs lliures convertits van donar una mica d'aire a l'equip, que va treure el partit gràcies a no permetre cistelles senzilles, tot i el poc encert demostrat. Les manresanes continuen coliderant la classificació, i la jornada vinent visitaran la pista del CBF Cerdanyola.

MANRESA CBF: Ribera 6, Ortas 3, Sira Beltran 8, Sall, Garcia 4 -cinc inicial- Diallo 2, Caro 1, Soteras 7, Rovira 2, Martí 2 i Gener 8

CB GRANOLLERS: Sardà 11, Marata, Ferrer 5, Moya 2, Bravo 2 -cinc inicial- Martínez 6, Maynou 2, Povedano, Molina 7, Doñate 1, Vila 4 i Cegarra

ÀRBITRES: Renart i Guil 

PARCIALS: 14-18, 33-20 (descans), 35-31, 43-40