La Setelsis i la Princesa reben el Premi de l’Esport a l’Escola

Els representants de la Setelsis de Solsona amb els premis | SETELSIS

Els representants de la Setelsis de Solsona amb els premis | SETELSIS / Redacció. manresa

Redacció

L’Escola Setelsis de Solsona i la Princesa Làscaris de Casserres van rebre ahir a la tarda els premis del Pla Català de l’Esport per la seva contribució a «transformar positivament la realitat social dels infants i adolescents catalans, mitjançant l’esport i l’activitat física en l’entorn escolar». Els va lliurar els premis la secretària general de l’Esport, Anna Caula, en un acte celebrat a l’INEFC.

Els representants de la Princesa Làscaris, de Casserres | PRINCESA LÀSCARIS

Els representants de la Princesa Làscaris, de Casserres | PRINCESA LÀSCARIS / Redacció. manresa

La Setelsis ja havia estat guardonada l’any passat, i en aquesta quarta edició ha estat premiada en dues categories, de centres de primària i com a secció esportiva.

La seva directora, Sílvia Boix, va voler «posar en valor la bona tasca que hi fan l’Associació de Famílies (AFA) i els mestres per tenir una oferta extraescolar variada i de qualitat».

La tasca de l’AFA és el que també destaca el mestre d’Educació Física de l’Escola Princesa Làscaris, Jordi Torrabadella. És una escola petita, amb 130 alumnes, però tot i així el jurat dels premis l’han guardonat per la gran quantitat d’activitats que ofereixen.

«Sí, tenim una oferta molt variada, amb teles, patinatge, ball..., a més de les tradicionals», reconeix Torrebadella qui també destaca «la camninada solidària que organitzem cada any, gràcies a l’AFA, que és una associació molt potent».