L'Events Igualada no es pot recuperar del pitjor inici de la temporada (42-48)

Les anoienques arrenquen el matx desconnectades i se'ls fan curts els vint minuts de la segona meitat

Al bàsquet no se'l pot enganyar. Si no surts amb la tensió i mentalitat que precisa un partit d'alt nivell, no pots pretendre que els triples entrin amb facilitat o que, en general, les coses surtin bé. Una lliçó que les jugadores de l'Events Igualada van experimentar de nou en el partit de dissabte, a casa, contra el Sant Adrià. Un duel que enfrontava a dos rivals directes de la zona mitjana de la classificació, i que havia de decidir si els equips miraven amunt, o avall.

Tot i ser conscients de la importància del matx, les igualadines van sortir sobre el parquet amb un dèficit de tensió i intensitat exagerades. Sobretot quan l'equip rival et supera en ganes i mentalitat, aspectes que transcendeixen el nivell esportiu. Una relaxació inicial que topa frontalment amb el començament de les de la capital de l'Anoia en el darrer partit al pavelló de Les Comes.

A la represa, les jugadores entrenades per Raül Caballero van donar un important cop de puny sobre la taula. El descans va servir a les locals per a reflexionar sobre què havia anat malament, i sorprendre a les visitants. La sortida va ser fulgurant, i van deixar les adrianenques tocades. Només van permetre a les visitants anotar tres punts en els deu minuts de període, pels 17 que es van apuntar les igualadines. Tot i la reacció, competir durant vint minuts no va ser suficient perquè l'equip de la capital de l'Anoia s'adjudiqués el triomf.